Kurumsal Satış Destek Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • E-ticaret, Perakende

GENEL NİTELİKLER


Kurulduğu ilk günden bugüne hızla büyüyen ve alanında öncü konumuna gelen Avansas ailesi yarının hedeflerine birlikte koşmak için seni bekliyor!

Gücümüzü gençliğimizden ve vizyonumuzdan alıyoruz.

Bu güçle, işyeri malzemeleri pazarında Türkiye’nin en geniş yatırımlı ve organize şirketiyiz; İngiltere bölgesinde yaptığımız yatırımlarla da Türkiye’deki liderlik tecrübemizi yurtdışına taşımayı hedefliyoruz. Perakende sektöründe de açtığımız mağazalarla adımızdan söz ettirmeye başladık.

Gücümüze güç katacak vizyonunla seni de aramızda görmek istiyoruz.

· Üniversitelerin ilgili lisans / ön lisans bölümlerinden mezun,

· Kurumsal müşteri alanında tecrübeli,

· İyi seviyede SAP, CRM ve Microsoft Office programlarını bilen,

· Analitik düşünebilen,

· Güçlü iletişim becerisi,

· Sözleşme süreçlerine hakim çalışma arkadaşları arıyoruz.

Eğer bu nitelik ve becerilere sahip olduğunu düşünüyorsan Kurumsal Satış Destek Uzmanı pozisyonuna başvurunu bekliyoruz.

İŞ TANIMI

· Kurum katalog, fiyat geçiş listelerinin takibi ,blokaj raporu ve açık sipariş raporlarının kontrol ve konsolidesi sağlanarak bağlı olduğu KMTY/KMY ye raporlar. Alınan onay sonrası ilgili departmanlar ile paylaşılması.

· 30 Grubu icra sunumları, günlük bütçe-gerçekleşen takip, ziyaret, telefon aktiviteleri, ve raporlarının hazırlanması ve bağlı olduğu KMTY/KMY ye raporlanması.

· Müşteri düzenli alım listelerinde yer almayan kategorilerin ve anlaşmalı ürün listelerinde satın alınmayan ürünlerin tespitini yaparak KMTY/KMY ye raporlanması.

· Müşteri ürün ya da ihale listesinin eşleştirilmesi, bekleyen ihale teklifleri ile ilgili departmanlarla ile iletişimin sağlanması.

· Mevcut ve yeni kazanılan müşteriler ile yapılacak sözleşmelerde, KMY tarafından hazırlanan sözleşme belgelerinin imza sürecini organize ve takip edilmesi.

· SD/SM/KMTL/KMY gelen tüm raporlama taleplerinin SAP/ASM/CRM/BIO/PowerBI ekranından temin ederek raporların geri bildiriminin sağlanması.