Kurumsal Satış Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Hırdavat Sanayi, Yapı Malzemeleri, Ticaret , Mağazacılık (Ticaret)

GENEL NİTELİKLER

Sen de Al Nalburiye ailesine katılmak ister misin?

Merkez ofisi Karaköy'de bulunan firmamızın Kurumsal Satış pozisyonun da çalışacak takım arkadaşı arıyoruz. Biz Al Nalburiye ekibi olarak hırdavat, nalburiye malzemelerinin yanı sıra birçok sektöre bağlı ürünlerin ticaretini yapmaktayız. Ticaretimizi uzman kadromuz ile güçlü bir ekip olarak çok iyi yaptığımıza inanıyoruz.

Şirketin ihtiyaçları doğrultusun da yurt içi veya yurt dışın da ürünlerimizin pazarlaması ve satışı için yeni müşteriler araştırarak tespit edilmesi ve bu pazarlar içerisin de şirketimize en uygun olanları ile çalışmaya başlamak ile fiyat teklifleri vermek, malzeme alımı ve sevkiyat takipleri, müşterilerimiz ile bağlantıda olmak, temsilcilerimizin esas işlerini oluşturmaktadır Yapı ve hırdavat malzemeleri konusunda tecrübeli olmanız ve Ingilizce biliyor olmanız başvuran adaylar içerisinde öncelik tanınıcaktır.

İlgili niteliklere sahip olduğunuzu ve şirketimizin iş gelişimin de öncü olacağınıza inanıyor iseniz başvurunuzu yapabilir, en kısa zamanda inceleyeceğimiz cv'nle ilgili tarafımızdan geri dönüş alabilirsiniz.