Laboratuvar Teknikeri İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya
  • Tarım / Ziraat, Sebze Tohum Islahı

GENEL NİTELİKLER

Laboratuvar Teknikeri

Enza Zaden Antalya, Tam zamanlı


Laboratuvar Teknikeri olarak göreviniz nedir?

Laboratuvar Teknikeri olarak, tohum ve bitki materyalleri üzerinde kesin yönetmelikler ve protokoller ile belirlenmiş talimat ve/veya talimatlara göre rutin testler/üretimler yapacağınız, AR-GE verilerinin oluşturulacağı bir ekipte çalışacaksınız. Biyoteknoloji uygulamaları laboratuvarının bir parçası olarak, üretim basamaklarına katkıda bulunacak ve uluslararası meslektaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız. Yaptığınız çalışmalar, melez sebze tohumu çeşitlerin oluşturulmasına ve yetiştiricilerle birlikte belirli ıslah programlarının geliştirilmesine katkıda bulunacak. Bu, faaliyetlerinizin nihai uygulamasını açıkça göreceğiniz anlamına gelir. Ortak hedeflere başarılı bir şekilde ulaşmak için diğer bölümlerdeki meslektaşlarınızla da iş birliği yapacaksınız.


Güçlü Taraflarınız;

Uyguladığımız protokollerin başarısı için hatasız çalışmanız önemlidir. Analitik düşünmekten ve bitkilerle çalışmaktan hoşlanıyorsanız, kesin protokollerle çalışmayı ve süreçleri takip etmeyi seviyorsanız aynı zamanda inisiyatif almaktan ve alışılmışın dışına çıkmaktan korkmuyor olmanız gerekir. Bilgisayarda ekran girişlerine, çeşitli portallarla çalışmaya alışıksanız ve süreçlerin otomasyonu ile ilgileniyorsanız, ayrıca organize olmayı, planlamayı ve uluslararası bağlamda da bir ekip halinde çalışmayı seviyorsanız, sonuç odaklıysanız ve kendi inisiyatifinizle çalışmaktan hoşlanıyorsanız, haftalık bir planı izleyerek kısmen bağımsız bir süreci yöneterek çalışacaksınız.


Kısacası, sizden beklenenler:

  • Ön lisans ve üzeri mesleki teknik eğitim düzeyi
  • Bitkilerle çalışmaya istekli olmak
  • Belirlenmiş talimatlar ve protokollerle çalışmak, süreçleri ve gerekliliklerini takip etmek
  • İnisiyatif almaktan hoşlanmak
  • Bir takım oyuncusu olmak ve takım sonuçlarının elde edilmesine katkıda bulunmaktan hoşlanmak
  • Bilgisayar ve otomasyona yatkınlık (MS Office)
  • İyi derecede İngilizce iletişim becerilerine sahip olmak


Gücümüz:

Enza Zaden, sebze çeşitleri geliştiren bir sebze yetiştirme şirketidir. Tohumlarını tüm dünyada üretip satıyor. Size ne yaptığımızı doğru (ve mümkün olduğunca kısa) anlamak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Çalışmamızın amacı ise.. Dünya çapındaki herkese sağlıklı ve çeşitli sebzelere erişim hakkı sunmak. Dünyanın dört bir yanındaki 2000'den fazla tutkulu meslektaşımızla, her gün yarının sebzeleri üzerinde birlikte çalışıyoruz.
İşveren olarak Enza Zaden hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? O zaman bizimle iletişime geçin veyaLinkedln’deki sayfamızı görüntüleyin.


İlginizi çektik mi ?

Aşağıdaki linkten online olarak başvuru yapınız.