Laboratuvar Teknisyeni İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Çimento

GENEL NİTELİKLER

Meslek Yüksek Okulu Kimya bölümü mezunu,

MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen (Word, Excel, PowerPoint)

Analitik Düşünme ve Kavramsal Düşünme yetkinlikleri gelişmiş,

Ekip Çalışması ve İşbirliğine yatkın,

Yüksek çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,

Büyükçekmece İlçesine yakın lokasyonlarda ikamet eden veya edebilecek olan,


Fabrikaya gelen hammadde ve yakıtların kalite planına uygun takibini yapmak,Hammadde, farin, klinker ve çimentonun fiziksel ve kimyasal analizlerinin standartlar dahilinde ve kalite planları çerçevesinde yapılmasını ve raporlanmasını sağlamak.


Ürün kalitesinin korunması ve takibinin yapılması, üretimin her aşamasında kalite kontrolün sağlanması ve prosesin devamlılığı için gerekli önlemleri almak.


Kalite konuları ile üretim süreçleri çalışmalarında geliştirme ve iyileştirme faaliyetlerine destek olmak. Deneme çalışmalarını takip etmek, numune alma, hazırlama, analiz süreçleri ve raporlamalara destek vermek.


Deney cihaz ve ekipmanlarının doğru çalışması için, kalibrasyon takibi dahil olmak üzere gerekli tedbirleri almak ve ilgili raporlamaları gerçekleştirmek,


Laboratuvar çevre şartları, ortam temizliğinin ve düzeninin sağlanması için tedbirler almak amirlerine önerilerde bulunmak. Laboratuvarlardaki genel ihtiyaçları takip etmek, bakım onarım çalışmalarının yerine getirmek, gerekli iş emirlerinin açılması ve takibini sağlamak.


Kendi sorumluluğundaki ekibin yönlendirilmesi ve yönetilmesini sağlamak. Laboratuvar personelinin eğitim ihtiyaçlarının planlanması ve uygulanması ile mesai ve izin durumlarının takibine yapmak.


Birimindeki mevcut uygulamaların güncel olan Kalite Yönetim Sistem dokümantasyonuna uygun şekilde yürütülmesini, İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarının takibini ve uygulanmasını sağlamak.