LX Lojistik Operasyon Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Şişli)
  • Lojistik

GENEL NİTELİKLER

Genel Nitelikler ve İş Tanımı:

Güney Kore merkezli LG iştiraki olan LX Pantos, 40’tan fazla ülkede 360 acenta ağı ve 7500 çalışanı ile uluslararası deniz yolu, hava yolu, kara yolu taşımacılığının yanında depolama, dağıtım, ekspres kurye, proje kargo taşımacılığı be gümrükleme alanlarında da hizmetler sağlayan 3PL(Üçüncü Parti Lojistik) şirketidir. 1977 yılında faaliyetlerine başlayan LX Pantos, elektronik, beyaz eşya, kimyasal madde, çelik, endüstriyel makineler ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren 13.000 üzerindeki müşterisine lojistik çözümler sağlamaktadır.

Türkiye’deki faaliyetlerini İstanbul, Mecidiyeköy Trump Towers ofisinden yöneten ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan R2 yetki belgesi sahibi olan LX Pantos Turkey,

Lojistik departmanında kara-deniz-hava yolu / ithalat & ihracat & antrepo operasyonları için uygun yerde görevlendirilmek üzereİngilizce bilen “Lojistik Operasyon & Dokümantasyon Sorumlusu” istihdamı için bu ilan verilmektedir.

Görev ve Sorumluluklar:

Tüm operasyonel ve dokümantasyon süreçlerinin gerçekleştirilmesi,

Her yük pozisyonu için A~Z ye siparişin alınmasından hizmetin faturalandırılmasına kadar evrak ve bilgi akışını takip etmek ve müşteriyi bilgilendirmek,

Departman yöneticisine gerekli raporların zamanında hazırlanıp teslim edilmesi.

Aranan Özellikler:

Askerlikle ilişiği olmayan, Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, tecrübeli veya yetiştirilmek üzere personel alımı gerçekleşecektir. Görüşmede ingilizce seviyesi test edilecektir.

Ofis çalışma saatleri : 08.30-17:30