Mağaza Satış Danışmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Muğla(Bodrum)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Tekstil, Hazır Giyim, Moda Tasarım, E-ticaret

GENEL NİTELİKLER

Reflect Studio’ya dair

2017’den beri sürdürülebilirlik ilkelerini merkezimize alarak yüzden fazla organizasyon, müze, okul ve sanatçıyla işbirliği yaparak sadece finansal kârlılığı değil; doğayı, ekibimizi, tedarikçilerimizi, müşterilerimizi önemseyen, B Corp sertifikasına sahip, misyon odaklı bir tasarım ve üretim ofisiyiz.


Üç kişi başlayan yolculuğumuz esnasında birçok kişiyle yolumuz kesişti; doğru insanlar ve güzel işbirlikleri biriktirdik. Her yeni sezon heyecanımızla deneyimlediklerimizden ilham alıyoruz. İş yapma biçimimiz ve inandıklarımız ise ilk günden beri aynı:


1. Satın alınan her ürün bir desteği ve onayı simgeliyor. Onun için doğadan ve insandan yana ürünlere dikkat ederek üretim yaparız.

2. Şeffaf üretim, güven ortamı sağlıyor. Bizim için şeffaflık, adil üretim şartlarının ve çevre dostu üretimin garantisidir.

3. Tercih ettiğin her bir ürün sana dair bir şey anlatıyor. Tercih ettiğimiz ürünlerin hikâyeleri, bizim kim olduğumuzu anlatır.


Tekstile ve gündelik ihtiyaçlara odaklanan bir tasarım ve üretim ofisi olarak yeni açılacak mağazalarımızda çalışmak üzere tam veya yarı zamanlı satış danışmanları arıyoruz.


Bu pozisyon bizim için neden önemli?

Reflect Studio olarak mağazalarımızdaki yüz yüze iletişim, müşteri ve takipçilerimize ilk elden bir deneyim sağladığı için çok önemli. Reflect Studio çalışanlarının müşteri ilişkilerinin ana direği olacak bu pozisyonlarda aynı değerleri taşıyan kişilerin beraber çalışmasını önemsiyoruz.


Dolayısıyla eğer,

  • daha iyi bir gelecek için farkındalık yaratmaya önem veren biriysen ve sürdürülebilirlik konusuna ilgiliysen,

  • iş yaşamında hızlı adapte olmaya özen gösteriyorsan,

  • insan ilişkilerin kuvvetliyse ve iş arkadaşlarınla açık iletişim kurmaya özen gösteriyorsan,

  • estetik, fonksiyonel ve sürdürülebilir ürünlerle ihtiyaçları birleştiren bir markayla çalışma konusunda ayrıca hevesliysen,

  • işbirliği yapmaya öncelik veriyor, inisiyatif almayı seviyor ve dikkatini yaptığın işe sonuna kadar veriyorsan markamıza ve mağazamıza katkı sağlayabilecek birisin demektir.


Seninle tanışmayı bekliyoruz.