Makine Bakım Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Samsun(Ladik)
  • Çimento

GENEL NİTELİKLER

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin en büyük çimento üreticisi ve sektörünün lideri olan iş ortağımızın Ladik’teki (Samsun) tesisi için için aşağıdaki niteliklere uygun ‘‘Makine Bakım Mühendisi‘’ arayışımız bulunmaktadır.

GENEL NİTELİKLER:

· Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun

· Bakım alanında en az 2 yıllık çalışma deneyimi olan

· Ladik'te ikamet edebilecek

· Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

· İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip (Okuma, Yazma, Konuşma)

· MS Office programlarını çok iyi seviyede kullanabilen

· Yüksek çalışma temposuna uyum sağlayabilecek

· İletişim becerileri ve ikna kabiliyeti yüksek, inisiyatif sahibi

· Takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, yaratıcı ve enerjik


İŞ TANIMI:

  • Fabrikanın makina donanım ve sistemlerinde meydana gelen arızalara müdahale etmek, bakım ekibini yönlendirerek organizasyon ve koordinasyonu sağlamak, bakım-onarım faaliyetleri için gerekli yedek parça malzemelerini önceden sipariş ve temin etmek.
  • Yıllık revizyon programlarını yapmak, mekanik revizyon bakımlarının istenilen zamanda ve istenilen kalitede gerçekleştirilmesini sağlamak ve kontrol etmek, revizyonlardan önce imalat gerektiren malzemelerin siparişlerini verip, malzeme temininden sonra tesellümünü yapmak.
  • Revizyon, planlı bakım ve arıza bakımlarıyla ilgili yedek parçaların, yapılan imalat ve tamiratların kalitesini denetlemek.
  • Sürekliliği olan arızaları ortadan kaldırmak ve/veya verimliliği arttırmak için geliştirme ve iyileştirme önerilerinde bulunmak ve bu amaçla gerekli faaliyetlere katılmak.
  • Teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri, sektörel uygulamaları ve tedarikçi firmaların ürünlerini takip etmek, gerekli görülmesi halinde şirketimize adaptasyonu konusunda önerilerde bulunmak.