Makine Bakım Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Çimento

GENEL NİTELİKLER

Türkiye'nin en büyük çimento üreticisi ve sektörünün lider şirketi olan iş ortağımızın Büyükçekmece Fabrikası için aşağıdaki niteliklere uygun bir “Makine Bakım Mühendisi” arayışındayız:

GENEL NİTELİKLER

· Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun

· Çimento veya ağır sanayi sektörlerinde en az 2 yıl deneyimli

· Büyükçekmece veya civarında ikamet edebilecek

· En az upper intermediate, tercihen iyi seviyede İngilizce bilgisine sahip

· MS Office programlarını çok iyi seviyede kullanabilen

· Yüksek çalışma temposuna uyum sağlayabilecek

· İletişim becerileri ve ikna kabiliyeti yüksek, inisiyatif sahibi

· Takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, yaratıcı ve enerjik

İŞ TANIMI

· Şirketimiz bünyesindeki Büyükçekmece Fabrikamızın makina donanım ve sistemlerinde meydana gelen arızalara müdahale etmek, bakım ekibini yönlendirerek organizasyon ve koordinasyonu sağlamak, bakım-onarım faaliyetleri için gerekli yedek parça malzemelerini önceden sipariş ve temin etmek.

· Yıllık revizyon programlarını yapmak, mekanik revizyon bakımlarının istenilen zamanda ve istenilen kalitede gerçekleştirilmesini sağlamak ve kontrol etmek, revizyonlardan önce imalat gerektiren malzemelerin siparişlerini verip, malzeme temininden sonra tesellümünü yapmak.

· Revizyon, planlı bakım ve arıza bakımlarıyla ilgili yedek parçaların, yapılan imalat ve tamiratların kalitesini denetlemek.

· Sürekliliği olan arızaları ortadan kaldırmak ve/veya verimliliği arttırmak için geliştirme ve iyileştirme önerilerinde bulunmak ve bu amaçla gerekli faaliyetlere katılmak.

· Teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri, sektörel uygulamaları ve tedarikçi firmaların ürünlerini takip etmek, gerekli görülmesi halinde şirketimize adaptasyonu konusunda önerilerde bulunmak.