Mali İşler Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)
  • İnternet

GENEL NİTELİKLER

“2000 yılında Türkiye’nin ilk araç ilanları platformu olarak kurulan arabam.com, 2016 yılından itibaren sigortam.net, kariyer.net, cimri.com, hangikredi.com ve emlakjet.com`u bünyesinde bulunduran, internet dünyasının öncü yatırım firması iLab Holding çatısı altındadır.

Otomotiv ticaret ve hizmetlerinin lider, yenilikçi ve en güvenilir teknoloji platformu olmak vizyonu ile tüm sistemini mükemmelleştirme odaklı çalışan arabam.com ekibi, her ay yeni fonksiyonlarla kullanıcılarının deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Bu amaçla, arabasını değerinde, hızlı ve güvenle satmak isteyenlerin araç bilgilerini girerek anında fiyat teklifi alabildikleri ve ücretsiz ekspertiz sonrası arabalarını hemen arabam.com`a sattıkları Trink sat!, araç sahiplerinin tüketiciden tüketiciye araçların gerçek piyasa değerini öğrenebileceği Arabam kaç para? ve mobil uygulama üzerinden ekledikleri bir aracın fiyatı arttığında veya azaldığında kullanıcıların anlık bildirim alabildiği, özel fırsat ve hizmetlerden faydalanabildiği arabam/garaj özelliği gibi yenilikçi hizmetleri yakın zamanda hayata geçiren arabam.com ekibi büyümeye devam ediyor!

GENEL NİTELİKLER

SORUMLULUKLAR

Her türlü kayıt ve resmi defterlerini ve evrak düzenini T.T.K., vergi kanunları ve tek düzen hesap planı hükümlerine uygun olarak tutulmasını temin etmek, denetlemek, vergi ve diğer yasal yükümlülüklerin düzenli ve doğru olarak ifasını sağlamak.

Gelir tablosu, bilanço ve diğer tüm finansal raporlarının, konsolidasyon ve izleme dahil olmak üzere hazırlanması, koordinasyonu ve denetimi.

Yönetim Kurulu raporları dahil olmak üzere aylık yönetim raporlarının hazırlanması.

Grubu bankalar, finansal kuruluşlar ve diğer resmî kurumlar nezdinde temsil etmek.

Şirketlerin bütçelerinin hazırlanması ve tutarlılığı ve stratejik plana uyumunu sağlamak. Fiili durumlarla mukayeseleri hazırlayıp ilgililerle paylaşmak ve denetlemek.

Stratejik plan çalışmalarına katkıda bulunmak, koordinasyonunu ve düzenli yapılıp güncellenmesini sağlamak.

Şirketlerin tüm işleri ile ilgili yapılan anlaşmaların hazırlanması ve/veya kontrolünü sağlamak.

Mali İşler süreçlerini etkin ve verimli biçimde yönetmek.

Şirketlerdeki diğer departmanların birinci derecede yol göstericisi olmak.

Kendisine bağlı çalışanların görev tanımlarını oluşturmak; belirlenmiş periyotlarda sorumlu olduğu personelin performanslarını değerlendirmek, bunlara bağlı olanların değerlendirilmesini sağlamak.

Grubun iç denetim ve onay mekanizmasının çalışmasını sağlamak. Prosedürleri oluşturmak, çalışmalara prosedürlere göre olarak onay vermek veya yetkilendirmek.

YETKİNLİKLER

Eğitim, Bilgi, Tecrübe.

İşletme, iktisat veya ekonomi eğitimi almış olmak.

T.T.K., vergi kanunları hükümlerine hâkim olmak ve tek düzen muhasebe sistemlerini bilmek.

ERP uygulamaları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak. Logo programlarını biliyor olması tercih nedenidir.

Tüm Windows uygulamaları hakkında iyi bilgi sahibi olmak.

Holding yapısına uygun muhasebe ve finans sistemi kurmak ve yönetmek konularında bilgi ve deneyim sahibi olmak.

Kurumsal şirket tecrübesi olması tercih nedenidir.

SMM belgesi olması tercih nedenidir.

En az 4 yıl mali işler müdürlüğü yapmış olmak üzere minimum deneyim süresi 10 yıl olmak.