Marin Management / Sales Trainee İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Aydın(Kuşadası, Didim), İzmir(Çeşme), Muğla(Bodrum, Marmaris)
  • Enerji, Petrol ve Ürünleri, Lojistik, Deniz Taşımacılığı, Denizcilik

GENEL NİTELİKLER

ŞİRKET PROFİLİ

Asmira Marine, Avrupa standartlarının üzerinde kanıtlanmış marin istasyon operasyonlarındaki başarısı ile Türkiye'de bulunan D-Marin Turgut Reis, D-Marin Göcek, D-Marin Didim, Kuşadası Setur Marina ve IC Çeşme Marina istasyon operasyonlarını yürütmektedir 2020 yılı itibari ile Asmira&Co çatısı altında Karadağ D-Marin Portonovi’de istasyon operasyonlarına başlayan Asmira Marine, sektördeki tecrübe, bilinirlik ve kalite odaklı iş yapış biçimlerini yatçılığın farklı kollarına taşıma ve geliştirme kararı alarak aynı yıl içerisinde yakıt dışı yatçılık faaliyetleri olan tekne kiralama, tekne bakım & onarım & kışlama, yat malzemeleri satışı gibi alanlarda hizmet vermeye başlamıştır.

Asmira Marine, 2020-2021 Bavaria ve Beneteau model yatlara yatırım yaparak yat kiralama hizmetine hızlı bir giriş yapmıştır. Yatlarına çeşitli operaların kadın karakterleri olan "Dorabella, Fiordiligi ve Pamina" isimlerini vererek eşsiz imzasını oluşturmuştur. Yüksek kalitede yat mutfak takımları, özel yapım nevresim takımları ve ayrıcalıklı donanımları ile Asmira Marine, misafirlerine yolculukları boyunca en iyi hizmeti vermektedir. Yatçılık alanına olan tutkusu sayesinde Asmira Marine, Çeşme Altınyunus ve Turgutreis D-Marin'de bulunan 2 teknik ofisi ile bakım & onarım sektöründe yeni bir ekol başlatmıştır. Asmira Marine, kısa sürede 100’e yakın teknenin farklı ihtiyaçlarına yönelik bakım ve onarım operasyonlarını gerçekleştirerek, tekneleri sahipleri ile en iyi kondisyonda buluşturarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmıştır. 20 kişilik profesyonel ekibi, üst segment ekipman, malzeme ve donanımı ile 10 metreden 50 metreye kadar olan teknelerin motor, elektrik/elektronik, boyama, soğutma, ahşap işleri, genel mekanik gibi tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.


GENEL BAŞVURU, niteliğinde düzenlenmiş olan bu ilan, Asmira Marine bünyesinde yetiştirilmek üzere Management Trainee ve Sales Trainee pozisyonları için değerlendirilecektir. Asmira Group Şirketleri bünyesinde bulunan Çeşme Marina, Setur Kuşadası Marina, D-Marin Didim, D-Marin Turgutreis, D-Marin Göcek, D-Marin Portonovi (Karadağ) istasyon ve teknik ofis operasyonlarında görev alabilecek çalışma arkadaşları aramaktayız.