Marka Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER


· İyi derecede İngilizce bilen

· İngilizce için TOEFL IBT 72 ve üzeri ya da IELTS 6.0 ve üzeri ya da YDS/ÜDS/KPDS 70 ve üzeri belgesi sunabilecek veya yurt dışında yaşamış ya da eğitim almış olması beklenmektedir

· Üniversite mezunu olup, tercihen yabancı dilde eğitim veren okullardan mezun olan

· Temel düzeyde sektör dışı iş tecrübesinin bulunması

· Ms-Office programlarını ve interneti iyi derecede kullanabilen

· Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

· Şehir dışı ve yurt dışı seyahat engeli bulunmayan

· Zaman yönetimi, planlama ve organizasyon yeteneği olan, sistemli ve düzenli çalışma alışkanlığına sahip

İŞ TANIMI

Bu pozisyonda, temel düzeyde sektör dışı iş tecrübesi aranmakta olup, aday şirket içi eğitimlerle, yetiştirilmek üzere işe alınacaktır.

Pozisyona alınacak kişinin temel görevi, sınai mülkiyet konularında danışmanlık verilmesi ve operasyonel süreçlerin yürütülmesidir. Resmi başvuruların yapılması, sürecinin takibi, hak sahiplerinin bilgilendirilmesi başta olmak üzere, marka tescil başvurularının yapılması ve süreçlerinin yönetilmesidir.

Bu pozisyon, iyi derecede İngilizce bilmeyi gerektirmektedir. Bu sebeple yabancı dil seviyesini belgeleyen TOEFL IBT 72 ve üzeri, IELTS 6.0 ve üzeri, YDS/ÜDS/KPDS 70 ve üzeri puan alındığını belgeleyen evrakların sunulması beklenmekte veya yurt dışında yaşamış ya da eğitim almış olması tercih sebebidir.

Sınai mülkiyet hakları alanında uzmanlaşarak uzun yıllar marka danışmanlığı alanında çalışmak konusunda istekli adaylarla karşılaşmak beklentisi içerisindeyiz.

Görev ve sorumluluklar ofis içinde gerçekleştirilecek olup saha görevi değildir.

Başvurular sadece kariyer.net üzerinden değerlendirilecek olup, e-mail yolu ile gönderilen cv'ler dikkate alınmayacaktır.

Çalışma Günleri: Pazartesi - Cuma

Çalışma Saatleri: 8.00-18.00