Matematik Öğretmeni İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Çekmeköy)
  • Eğitim

GENEL NİTELİKLER

2014’te İstanbul Çekmeköy’de açılan SEV Amerikan Koleji (Özel SEV Lisesi) Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın 1,5 asırlık köklü eğitim geçmişine inovatif bir yaklaşım sunma hedefiyle yola çıkmış, çok kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Bilimin ve teknolojinin hızla geliştiği, toplumsal değişimin sürekli yaşandığı dünyamızda, donanımlı, kendine güvenen, yaratıcı ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler yetiştirmektedir. Uluslararası Bakalorya Diploma Programını da sunan SEV Amerikan Koleji, öğrencilerini büyük bir titizlikle Türkiye ve yurt dışındaki saygın üniversitelerdeki akademik yaşam için hazırlamakta; kendine güveni olan, topluma ve dünyaya karşı duyarlı ve saygılı öğrenciler yetiştirmektedir.

Öğretmenimizin doğum izninden dolayı sadece 2022-2023 öğretim yılı için SEV Amerikan Koleji ailesine katılmak isteyen“Matematik Öğretmeni” adaylarının başvurularını bekliyoruz.

GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun veya Fen Fakültelerinin Matematik bölümünü tamamladıktan sonra Pedagojik Formasyon belgesi almış,
  • MEB atama kriterlerini karşılayan,
  • Alanında en az 5 yıllık tecrübeye sahip,
  • Akademik IELTS sınavından konuşma alanında en az 7.0 ve genel toplamda en az 6.5 puan sahip,
  • Eğitim teknolojilerine hakim ve teknolojik araçları iyi derecede kullanabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın ve iletişim beceri yüksek,
  • Öğrenme heyecanı duyan, yüksek motivasyon ve öz güven sahibi.

    “CIS Uluslararası Çocuk Koruma” standartlarına paralel olarak SEV Amerikan Koleji işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir. Kurumumuzda çalışanlar, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluşturacağının bilincindedir. SEV/Amerikan Okullarının önceliği öğrencilerine güvenli ortamlarda eğitim sağlamaktır.

    Bu başvuruda bulunarak aday bugüne dek,
    - çocuk korumayı tehdit edebilecek herhangi bir suç işlemediğini,
    - bu tür bir suçlamaya maruz kalmadığını,
    - bu tür bir suça hiçbir şekilde karışmadığını ve kanıtların/bilgilerin gizlenmesi konusuna dahil olmadığını peşinen beyan ve kabul eder.