Medikal Müdür İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

Türkiye’de özel laboratuvarcılığın öncülerinden Synlab Tıbbi Tahlil Laboratuvarları Uluslararası bir laboratuvar zinciri olarak Türkiye'de, Ankara Balgat Laboratuvarı ve Cinnah, İstanbul Şişli, Ataşehir, Çamlıca ve Kozyatağı şubeleri ile Biyokimya, Mikrobiyoloji, Patoloji, Genetik, Moleküler Biyoloji ve Metabolizma alanlarında, oldukça geniş test sayısı ile hizmet sunmaktadır. Türkiye’nin yanı sıra Almanya merkez olmak üzere 44 ülkede ileri laboratuvar tanı hizmetleri vermektedir. Yüksek kalitede, müşteri odaklı, ileri teknolojik cihazları ve deneyimli personeli ile hizmet kalitesi sunan Synlab laboratuvarı sektörde hızla büyümeye devam etmektedir.

Şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere, yaptığı işin önemine inanan, deneyimli bir ekip içerisinde görev almak isteyen, gelişim ve kaliteyi hedef alan, ailemizin yeni üyesi olmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı aramaktayız.

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde istihdam edilmek üzere;

-Üniversitelerin Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi veya Biyoloji Bölümlerinden mezun

-Takım çalışması yapabilecek,

-Çok iyi iletişim ve sunum becerilerine sahip,

-Organizasyon ve zaman yönetiminde başarılı,

-Analitik düşünebilen, sonuç odaklı,

-Seyahat engeli bulunmayan ve aktif araç kullanabilen,

İş Tanımı:

· -Sorumlu olduğu alanlarda bilimsel gelişmeleri takip etmek, literatür istekleri ve medikal araştırma gereken durumlarda literatürleri önermek,

· -Ürünlerin medikal eğitimini vermek ve eğitim materyallerini hazırlamak,

· -Yeni işe alınacak satış tanıtım sorumlusu adayların medikal eğitimini yürütmek,

· -Mevcut satış tanıtım sorumlularının medikal bilgi düzeylerini denetlemek, saptanan eksiklikleri rapor etmek ve ek eğitimlerin yapılması için önerilerde bulunmak.

· -Pazarlama ve satış kadrosunun firma bünyesinde bulunan tanıtımı ve satışı yapılan ürünlerle ilgili medikal bilimsel bilgi ve eğitim vermek.

· -Tüm ürünler ile ilgili olarak medikal bilgilere sahip olmak ve yeni gelişmeleri takip ederek tüm pazarlama ve satış kadrosunun bilgilerinin güncelliğini sağlamak.

· -Firma faaliyetleri çerçevesinde talep edilen durumlarda medikal bilgi sağlamak.