Merkez - Satın Alma Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

1956’dan bu yana,Ülkemizin Turizm, Otelcilik ve Yiyecek&İçecek sektörlerinde öncü rol üstlenen ve135+ noktada hizmet veren, Divan’da 3000’i aşkın çalışanımızın hepsi birer yıldızdır. Sizi de bu yıldızlardan biri olmaya davet ediyoruz!

''Merkez Satınalma Uzmanı” pozisyonu için aday ihtiyacımız oluştuğunda değerlendirmek üzere ilan verilmiştir. Divan Grubu’na katıldığınızda,

Eğer siz de aşağıdaki bilgi ve deneyimlere sahipseniz; Sektörün okulu olan bir kurumda, alanında en iyilerle çalışma fırsatı bulacaksınız.

100.000’i aşkın çalışanı ve sektör lideri şirketleriyle ülkemizin en büyük grubu olan Koç Topluluğu’nun gelişim ve kariyer fırsatlarından faydalanacaksınız.


  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Mimarlık, Elektrik Mühendisliği, Makina Mühendisliği, vb.)

  • Sorumlu olduğu sektörler hakkında tedarikçi ve piyasa bilgisi

  • Genel satınalma bilgisi, Sözleşme bilgisi, Maliyet analizi bilgisi, Temel finansman bilgisi

  • SAP kullanımı, İleri seviyede Microsoft Office uygulamaları

  • İyi derecede İngilizce bilgisi

  • Müzakere ve ikna kabiliyeti,

  • Etkili İletişim ve ilişki yönetimi

  • Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği

  • Hızlı ve doğru karar verebilme

İŞİN TANIMI

Şirket satın alma stratejileri paralelinde, sorumluluğu altındaki malzeme ve hizmetlerin en uygun maliyet ve kalitede tedarik edilmesi sürecine destek sağlamak Yeni yatırım projelerinde ihtiyaç duyulan inşaat, mekanik, elektrik taahhüt işleri, dekorasyon, mobilya, aydınlatma vb konularında ; Tedarikçilerin, birim fiyatların ve ödeme koşullarının belirlenmesi, ilgili sözleşmelerin yapılması ve yönetilmesi. Sorumluluk konularında tedarikçiler ile yenilikçilik, verimlilik projeleri, teslimat süreleri, kalite düzeylerinin iyileştirilmesi vb. konularda projeler üretmek. Yeni tedarikçi araştırması yaparak tedarikçi havuzunun oluşturulmasına ve katma değer sağlamayan tedarikçilerin tedarikçi havuzundan çıkarılmasına destek vermek. Malzeme ve hizmet satın alma maliyetlerini iyileştirici yönde, ürüne değer katacak alternatif araştırması yaparak projeler üretmek. Alternatif mal & hizmet için onay süreçlerini ilgili birimler ile takip etmek

Stratejik satın alma analizlerini hazırlamak, periyodik raporlamaları yapmak Sorumlu olduğu satın alma fonksiyonunun iş süreçlerinin iyileştirilmesinde ve maliyet iyileştirme proje ekiplerinde görev almak İç müşteri memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanması için, edarikci ziyaretleri gerçekleştirmek Değişen teknoloji, trendleri ve pazar koşullarını yakından takip etmek , Onaylı tedarikçi listesinin güncelliğini sağlamak ve tedarikçiye ait bilgileri kayıt altına almak Tedarikçi ile ilgili iş birimleri arası bilgi akışını yönetmek. Makine ve ekipman envanterinin bakım, onarım ve servis Elektrik ve doğal gaz vb enerji alımları.

Başvurularınızı heyecanla bekliyoruz!