Montaj - Bakım Teknisyeni İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Yenimahalle)
  • Bilişim Makine ve Ekipmanları

GENEL NİTELİKLER

40 yıla yakın süredir, “Otomatik Merkezi Yağlama Sistemleri ve Özel Yağlayıcılar ” konusunda faaliyet gösteren, sektöründe lider bir firma olan GRESAN’da görev yapmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip “Montaj Teknisyenleri” alınacaktır.


* MYO VEYA MESLEK LİSELERİNİN, MAKİNE, TESİSAT, METAL İŞLERİ, MOTOR, TORNA TESVİYE, MEKATRONİK GİBİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMAK.

* SEYAHAT ENGELİ BULUNMAMAK.

* MEKANİK BAKIM VE ONARIM İŞLERİNE İLGİLİ OLMAK.

* TERCİHEN B SINIFI EHLİYETLİ OLMAK VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLMEK.

* EKİP ÇALIŞMASINI BENİMSEMEK VE SORUMLULUK ALABİLMEK.

* ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ OLMAK.

* İŞ MAKİNALARI TAMİR BAKIM ONARIM VE HİDROLİK BORULAMA MONTAJ İŞLERİNDE ÇALIŞMIŞ OLMAK AVANTAJDIR.


İŞ TANIMI

Montaj: Otomatik Merkezi Yağlama Sistemleri konusunda, Firmamızın üstlendiği projelerde, kısa süreli seyahatler ile müşterilerimizin tesislerinde sorumlu amirinin eğitim ve yönetiminde; hortum, boru ve tesisat ile pompa - sistem elemanları montajı işlerinde bir ekibin parçası olarak görev yapmak.
Bakım Onarım: Müşterilerimizin tesislerinde mevcut kurulu sistemlerin bakım, onarım ve raporlama faliyetlerini, bir ekibin parçası olarak, kısa süreli seyahatler ile yürütmek.
Ön Montaj: Şirketimizin Ankara merkez depo ve atölyesinde, yürütülen projelerin ön montajlarının ve malzeme hazırlıklarının yapılmasında bir ekibin parçası olarak, sorumlu mühendis yönetiminde görev yapmak.