Müfettiş Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Bankacılık

GENEL NİTELİKLER

12 Ekim 1953’te, Anadolu’daki yüzbinlerce pancar kooperatifi üyesi çiftçi girişimcinin, kırsal gelişime dayalı ekonomik kalkınmayı ve tarımsal sanayiyi desteklemek için kurdukları Şekerbank, 68 yıldır kuruluş misyonunu koruyarak sorumlu bankacılık alanında Türkiye’de örnek bir model sunmaktadır.
Şekerbank, kuruluş yapısından gelen kolektif kültürün bir yansıması olarak Türkiye geneline yayılmış 238 şubesi ile Bankacılık sektöründe her dönem küçük üreticinin desteklenmesi, tabana yaygın tasarrufların teşvik edilmesi ve üretimin finansmanı konusunda öncü rol üstlenmiştir.
Bu güçlü kökler sayesinde Türkiye’nin dört bir yanında nesillerdir çiftçi, esnaf ve KOBİ müşterilerine destek veren Banka, ‘Anadolu Bankacılığı’ misyonunu ‘sürdürülebilir bankacılık’ perspektifinde geliştirmiş ve bu alanda Türk bankacılık sektöründe birçok ilke imza atmıştır.
68 yıldır Türkiye’nin sürdürülebilir bankası olan Şekerbank, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak görevlendirilecek takım arkadaşları arıyor…

GENEL NİTELİKLER

· T.C. vatandaşı olmak,

· Türkiye’deki üniversitelerin 4 yıllık Lisans eğitimi veren Fakültelerinin; Ekonomi, İşletme, Hukuk, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Ekonometri, İstatistik, Uluslararası Ticaret, Bankacılık ve Finans, Muhasebe ve Denetim vb. bölümleri ve/veya İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, İşletme Enformatiği, Matematik Mühendisliği, Muhasebe Bilgi Sistemleri vb. bölümlerinden mezun olmak.

· 01.01.1996 ve sonrası bir tarihte doğmuş olmak,

· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıllık tecilli olmak,

· Herhangi bir kuruma karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak,

· Sağlık durumu yurdun her yerinde görev yapmaya ve yolculuğa elverişli olmak,

· Daha önce Şekerbank Müfettiş Yardımcısı değerlendirme sürecine katılmamış olmak.

İŞ TANIMI

Bankanın tüm birim, şube ve konsolidasyona tabi ortaklıkları nezdinde teftiş, inceleme ve soruşturma faaliyetlerini yürütmek.

DEĞERLENDİRME SÜRECİ

Adaylarımız; İngilizce ve Genel Yetenek Sınavları, Birebir Mülakat ve Kompozisyon Değerlendirme süreçlerine dahil edileceklerdir.