Muhasebe Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • Dekorasyon & İç Mimarlık, İnşaat, Yapı Malzemeleri

GENEL NİTELİKLER


Firmamız , Başta İthal malzemeler olmak üzere Banyo, Seramik Yapı Malzemeleri Şömine ,Parke , Duvar kağıdı ve Duvar Kaplama ürünlerinin ithalatını yaparak toptan ve perakende, satış ve anahtar teslim uygulamalarını yapan sektörün önde gelen firmalarından dır.

Beytepe Mağazamızda çalışacak ön muhasebe ve sipariş sevkiyat sorumlusu alınacaktır.

NOT; Lütfen, aranılan bölüm için kesinlikle bilgi sahibi olmayanlar, aranan niteliklere uymayan, ilgili eğitim almamış kişiler, genel şartları okuyup uygun olmayanlar, evi, uzak olan kişiler başvurmasın.

GENEL NİTELİKLER

. Üniversitelerin Muhasebe-İktisat-İşletme bölümü ve/veya Ticaret liseleri Muhasebe Bölümü mezunu deneyimli, veya benzer iş dallarında 3 yıl çalışmış

. MS Office yazılımlarını iyi derecede kullanabilen (Excel-Word. Vs.)

. Sipariş tedarik sevkiyat konularına hakim

. İnsani İlişkileri kuvvetli konusunda inatçı ve yaptırımcı takım çalışmasına uyumlu

. Erkek Adayların Askerliklerini tamamlamış olması

. Tercihen kendi aracı ile iş yerine gelebilecek

. Nebim V3 paket programı kullanmış ve/veya benzer muhasebe sipariş programlarına hakim

. Özellikle ön şart olarak Şirketin Muhasebe verilerine haiz olan bu kişinin genel karakter olarakDÜRÜST, GÜVENİLİR ,REFERANSLI olması ve uzun süreli çalışmayı kabul ederek şirket içinde kendini geliştirip yükselmeyi hedeflemiş olması şarttır.

.

İŞ TANIMI

*Mağaza ve/veya bayi kanalından yapılan satış siparişlerinin tedarik sürecini takip ederek; siparişe konu ürünlerin depo ya girişini müteakip müşteri ve/veya bayi adına rezervasyonunu yaparak depoda alıcısı adına ayırtılmasını sağlayacak.

*Müşteri ve/veya bayilere sevkiyat organizasyonunu yaparak hatasız sevk edilmesini sağlayacak.

*Alım ve satış faturalarını muhasebe programında ilgili cari hesaplara işleyerek ödemeleri konusunda finans birimine bilgi akışını sağlayacak.

*Tüm bu süreci ilgili arkadaşlarla görev bölümü çerçevesinde yapabilecek muhasebe bilgisi olan , paket programları iyi derecede kullanabilen, hızlı, titiz, itinalı hatasız iş yapmayı ve çalışmayı seven , arkadaşları ile uyum içinde çalışacak , çözüm odaklı , iş bitirici , yardımlaşmayı seven, güler yüzlü, sabırlı, yaptırımcı , özellikle algılama kapasitesi yüksek ,ön muhasebe, sipariş , sevk takip, cari hesap işlerini yapabilecek personel alınacaktır.

Firmamız 50 seneyi aşkın deneyimini personeline aktarıp çalışmayı öğrenmeyi ve yükselmeye hevesli kişileri yetiştirip, kendisi de bu anlamda iş kapasitesini ve gelişimini artırarak görevini hakkıyla yapıp kısa zamanda işe hakim olması ve güven sağlamasına müteakip , şirket içerisinde bir üst görevlere yükselmesi ve altına alınacak personelleri idare edip gelecek için uzun süreli çalışacak ve şirketimiz de kalıcı olup mevki olarak yetiştirilmeye aday olanlar tercih edip değerlendirilecektir.