Muhasebe Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ümraniye)
  • Bilişim

GENEL NİTELİKLER

ASİS OTOMASYON faaliyetlerine, 1990 yılında bünyesinde IT ve bilişim teknolojileri konusunda hizmet veren bilgisayar firması ile başlamıştır. Mevcut çalışmalarının yanında, akaryakıt sektörü için o dönemlerde sektörde büyük bir eksiklik olan arka ofis yönetim yazılımlarını geliştirmiş ve akaryakıt sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır. 2000 yılında ASİS Akaryakıt İstasyon Sistemleri Ltd. Şti. kurulmuş ve akaryakıt sektörüne özelleştirilmiştir.

Sektörü ciddi bir şekilde analiz eden ASİS, deneyimli personeli ve sektörel tecrübesi ile otomasyon sistemleri tasarım ve imalatına başlamış ve akaryakıt sektöründe öncü konumuna gelmiştir. %100 yerli bir şirket olan ASİS ‘in hali hazırdaki grup şirketleri, yaklaşık 500 kişiye varan personeli ve sahada 7.000 lokasyona yakın çalışan otomasyon sistemleri bulunmaktadır. 2017 yılı itibari ile 26 ülkeye ihracat yapmaktadır.


- Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden Mezun,

- Muhasebe uygulamaları ve vergi mevzuatı konularında en az 3 yıl deneyimli,

- Microsoft Office (özellikle Excel ve Word) ve muhasebe paket programlarına(Tercihen Mikro) hakim,

- Analitik düşünebilen,

- Takipçi ve sonuç odaklı,

- Takım çalışmasına yatkın,

- Anadolu yakasında ikamet eden takım arkadaşları arıyoruz.

İŞ TANIMI

- Stok alım, sabit değer ve gider faturalarını şirket prosedürleri ve VUK hükümlerince kontrol etmek, muhasebe - kayıtlarını yapmak ve dosyalamak,

- Serbest meslek makbuzu ve satıştan iade faturalarını şirket prosedürleri ve VUK hükümlerince kontrol etmek ve muhasebe kayıtlarını yapmak,

- Sigorta poliçelerinin takibini ve muhasebe kayıtlarını yapmak,

- Haftalık satıcı ödemeleri için ödeme listesi ve yaşlandırma raporunu bir gün önceden hazırlamak,

- Belirli periyotlarda satıcı cari hesap ve BA mutabakatlarını yapmak,

- KDV beyannamesine kadar geçmiş ay faturalarının girişlerinin yetiştirmek ve faturalanmamış irsaliye kontrolünü yapmak.