Muhasebe Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)
  • Bilişim

GENEL NİTELİKLER

Giesecke+Devrient Currency Technology Istanbul Ticaret ve Servis Ltd.Şti. olarak Banknot İşleme Sistemleri ve Madeni Para Sayma makineleri satış ve teknik servis hizmeti vermekte olan firmamız için aşağıda nitelikleri yazılı olan “Muhasebe Uzmanı” çalışma arkadaşı aramaktayız.


İş Tanımı:
- Şirketin tüm yerel ve uluslararası muhasebe ve finansal düzenlemelerine uymak.
- Finans ve muhasebe süreçlerinin kayıt altına alınması, belgelenmesi ve doğruluğunun ve kesinliğinin muhasebe sistemine uygun olarak sağlanması.
- Şirketin muhasebe işlemleri ile ilgili defter ve belgelerini tutmak.
- Aylık banka mutabakatlarının ve eşleştirme revizyonlarının yapılması ile ilgili tüm konuların takibi.
- Periyodik raporların derlenmesi, analizi ve oluşturulması
- Mali konulardaki boşluklara ve varsa uygunsuzluklara işaret ederek, mali usulsüzlüklerle ilgili tüm hususları raporlamak.
- Resmi verilerle ilgili faturalama ve diğer ilgili hususları resmi kurum ve birimlere zamanında teslim etmek için evrakları hazırlamak.
- Dış denetçilerin bilgi ve gereksinimlerini, muhasebe işlemlerini kolaylaştırmak ve işlerinde onlara yardımcı olmak için gereken her şeyi sağlamak.
-Vergilerin hesaplanması.
-Finans ve muhasebe ile ilgili mevcut mevzuat hakkında bilgi sahibi olmak.
-Bütçeler ve finansal tahminler hazırlayarak karar verme sürecinde yönetime yardımcı olmak


Gereksinimler

Muhasebe veya ilgili alanda lisans derecesi.

En az 5 sene ilgili alanda deneyim

İyi derecede İngilizce bilgisi(yazma, konuşma ve anlama)

Güçlü analitik, iletişim ve bilgisayar becerileri. (Canias yazılımı tecrübesi +)

Etik davranış.


Özellikler

Muhasebe uzmanımız hızlı, dürüst, detay odaklı, profesyonel, analitiktir, karmaşık nicel verileri karar vericilere başarılı bir şekilde iletebilir, son teslim tarihli sahip birden fazla görevi yerine getirebilir. Güçlü bilgisayar ve sözlü ve yazılı iletişim becerilerine sahiptir ve muhasebe ve finansal uygulamalar ile şirketin yerel ve uluslararası düzenlemelerini sağlam bir şekilde kavrar. Niceliksel verileri karar vericilere başarılı bir şekilde iletme yeteneği ile mükemmel sunum becerilerine sahiptir.