Müşteri Hizmetleri Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Aydın
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Tercihen B sınıfı ehliyeti olan, diksiyonu düzgün, insan ilişkileri kuvvetli, yeniliklere açık, ekip çalışmasına uygun çalışma arkadaşları arıyoruz.

Hukuk Bürosu olarak trafik kazalarında vefat, sürekli sakatlık ve yaralanma sebebiyle oluşan maddi ve manevi mağduriyetler sonucunda zarar ve kayıpların telafisinde, profesyonel yönetimiyle , Türkiye'nin dört bölgesinde bulunan tecrübeli hukuk departmanımız ile yurt içi ve yurt dışı danışmanlık hizmeti sağlamaktayız.

Hukuk Bürosu olarak 7 yıldır vermiş olduğumuz güvenilir , hızlı nitelikli hizmetle büyüyerek hedefimize devam etmekteyiz. Danışmanlık hizmeti verdiğimiz 800'ü aşkın mağdurumuz referansımızdır.

İnanıyoruz ki , 7 yıldır 800'den fazla mağduriyet gidererek çözüme ulaştırdığımız uzman ekibimizle sizlerin de mağduriyetine en kısa zamanda çözüm bulacağız.

Hukuk Bürosu olarak kurulduğumuz günden bu yana size daha hızlı ,daha kaliteli hizmeti sunabilmek için sürekli kendimizi geliştiriyor temsilciliklerimizi her geçen gün daha da genişletiyoruz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun size bir telefon kadar yakınız.

MİSYONUMUZ

Faaliyette bulunduğumuz sektörde; bireye ve topluma saygılı, hukuka ve ahlaki ilkelere bağlı ve duyarlı olarak mağdurların beklentilerini en üst seviyede karşılamak.

VİZYONUMUZ

Büromuzun etkinliğini ve verimliliğini arttırmak , uzmanlık alanımızda kendi yöntemlerini sürekli geliştiren , sektörün öncülüğünü yapan, Türkiye'nin güvenilir, saygın çalışması tercih edilen bir büro olmak