Müşteri Hizmetleri Yetkilisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Bilişim Danışmanlığı, Sağlık Sigortası

GENEL NİTELİKLER

Almanya, Koblenz merkezli CompuGroup Medical, dünyanın önde gelen e-sağlık şirketlerinden bir tanesidir. CompuGroup Medical, 19 ülkedeki ofisleri ve 40 ülkeden müşterileriyle, e-sağlık hizmet sağlayıcıları arasında dünyanın en yaygın şirketidir.Global anlamda, alanlarının uzmanı 4.200’ün üzerinde çalışanıyla sağlık sisteminde düzenli olarak artan talebe inovatif çözümler üretmektedir. CompuGroup Medical, Türkiye’deki operasyonunu İstanbul’da bulunan merkezinden yürütmektedir.

Bağımsız bir Üçüncü Şahıs Yönetim şirketi olan CGM Türkiye, özel sağlık sigortaları, kamu veya özel sektör personel fonları gibi geri ödeme kuruluşlarının adına özelleştirilebilir IT çözümleri ile birlikte yönetim hizmeti sunmaktadır.CGM Türkiye, 120’nin üzerindeki çalışanıyla, Risk Değerlendirme (Underwriting), Poliçe Üretimi, 7/24 Provizyon Merkezi, Tazminat Değerlendirme, Anlaşmalı Kurumlar Yönetimi, Hastane Ofis gibi hizmetleri ile birlikte, Akıllı Provizyon Sistemleri ve Etki Alanına Özgü İş Zekası çözümleri sunmaktadır.

Hizmet verdiğimiz sigorta şirketleri adına, anlaşmalar yapmak, mevcut müşterilerinin, sağlık kuruluşlarından aldıkları hizmetin yerindeliğini, sağlık kuruluşu ile ilgili yaşanabilecek sorunların çözümünü, sigortalıların sağlık işlemlerine ait harcamalarına ilişkin ilgili poliçe genel/özel şartlar ve mevzuatlar çerçevesinde sigortalılara ve kurumlara doğru bilgilendirme yapmak, uygulama sürecinde karşılaşılan sorunları yetki sınırları içinde çözmek, önleyici ve düzeltici faaliyetlerle ilgili önerilerini üst yönetime sunacak Müşteri Hizmetleri Yetkilisi aramaktayız.

· Üniversite mezunu (Tercihen Sağlık Yönetimi Bölümü ve Hastane Yönetimi Bölümü Mezunu),

· Müşteri Hizmetlerinde çalışma tecrübesi olan (özellikle çağrı merkezi tecrübesi olan adaylara öncelik verilecektir) ,

· İngilizcesini akıcı olarak kullanabilen,

· Müşteri talepleri-ihtiyaçları ile ilgili süreçleri güler yüzlü ve başarı ile yürütebilecek,

· Analitik düşünebilen; dinamik bir ortamda, hızlı ve sonuç odaklı çalışabilen,

· Takım çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün,

· MS Office uygulamalarına hakim, iyi derecede bilgisayar kullanabilen,

· İstanbul’da ikamet eden,

· Erkek adaylar için askerliğini yapmış,