Müşteri Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Sultangazi)
  • Diğer

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER:

. Tercihen en az lise mezunu

. Müşteri temsilciliği ve numune süreçleri konusunda bilgi bilgi sahibi olması.

. Üretim departmanında en az 3 yıl deneyimli olması

. İnsan ilişkileri ve iletişim yönü güçlü olması.

. Microsoft Office paket programlarını kullanabilmesi.

İŞ TANIMI:

. Müşteri tarafından gelen talepleri incelemek, bu taleplere ilişkin detay planlama, imalat birimleri ve modelhane bölümlerine geçmek, buralardan gelen bilgiler doğrultusunda ürün fiyatlaması yapmak ve müşteriye verilecek teklifi hazırlamak.

. Siparişe dönüşen fiyat tekliflerinde sözleşmenin tam olarak dokümante edilip edilmediğini, siparişin teklifi yansıtıp yansıtmadığını, firmanın öncelikli ve esaslarına uyup uymadığını kontrol edip eksiklik ve hatalarla ilgili müşteri nezdinde gerekli uyarıları yapmak.

. Gerek üretim ve gerekse üretim öncesi ön hazırlık aşamalarında müşteri ile iletişim halinde olmak, siparişe ilişkin sözleşmede yazan ve sonradan teyit edilen tüm yazılı ve sözlü bilgileri ile ilgili birimlere iletmek ve firma müşteri arasında kesintisiz bilgi akışını sağlamak.

. Müşteri teknik dokuman , föylerinin çevirisini doğru bir şekilde yaparak, ilgili bölümlere dağıtmak. ( dikim kritikleri, ölçü tabloları ,vb)

. Üretim öncesi hazırlık ve koleksiyon aşamalarında imalat birimleri ve planlama bölümlerinin uyarıları doğrultusunda müşteriyi yönlendirmek.

. Üretimin her aşamasının siparişte belirtilen şartlara uyulup uyulmadığını teyit etmek, gerekli durumlarda ilgili bölümlere uyarılarda bulunmak.

. Siparişler, yüklemeler ve imalat akışları hakkında bilgileri devamlı olarak güncel tutmak ve bunları ilgili taraflara periyodik olarak iletmek.

. İşyeri ,müşteri ,yasal çalışma ve davranış kurallarına riayet etmek, bu çerçeve de çalışması için gerekli birimleri bilgilendirmek.