Mutfak Banyo Bölge Satış Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

Hikayemize ve markamıza siz de ortak olun…

Orge Grup marangozlukla başlayan hikayesini Seçkin Mobilya adıyla 35 yıl sürdürmüş mutfak, banyo ve kapı sektöründe hizmet vermiş bir markadır. 17.000m2’lik üretim hattına ve lansmanını 2 yıl önce gerçekleştirdiğiThe More markasına sahiptir. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylı mutfak, banyo ve kapı sektöründeki ilk AR-GE Merkezine sahip olan markamız dünyanın her yerine ulaşan projeleri ve güçlü bayi ağıyla; daha fazla ürün daha fazla hizmet anlayışıyla Aydın’ın global markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bizimle birlikte büyümek isteyen, markamıza değer katmak isteyen, bu hikayenin ve ekibin bir parçası olmak isteyen, değişen ve gelişen bir ortamda bakış açısı sunacak, çözüm üretecek, yol gösterecek ekip arkadaşları arıyoruz.

İşe Alınacak Adaylar; Büyüme hedefi doğrultusunda sorumlu oldukları bölgelerde perakende mağazacılık ve bayilik yapılanması ile bölge hedeflerinin yönetiminden sorumlu olacaktır.

GENEL NİTELİKLER

1. Üniversite Mezunu

2. Mutfak ve Banyo Mobilyası ile Projeli İşler başta olmak üzere benzer sektörlerde perakende mağazacılık ve bayilik yapılanması yönetiminde en az 5 yıl deneyimli olmak

3. Pazarlama Satış ve Ekip Yönetiminde Başarılı olmak

4. Pazar ve Rakip Analizleri ve Hedef Belirleme konusunda bilgili ve başarılı olmak

5. İlişki Kurma ve İlişki Yönetmede başarılı olmak

6. Ofis Uygulamalarına hakim ve Raporlama konusunda başarılı olmak

7. Ehliyetli ve Aktif araç kullanan

8. İzmir, Aydın, Muğla, illerinde ikamet problemi olmayan,