New Graduate Production Engineer İş İlanı

İşveren Hakkında

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Kimler Başvurabilir?

  • Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Malzeme ve Metalurji Mühendisliği vb. bölümlerinden mezun veya en fazla 1 yıl tecrübeliysen,
  • İyi seviyede İngilizce biliyorsan 30 Haziran 2022’de gerçekleşecek olan Recruitment Day etkinliğine başvurularını bekliyoruz!

Başvuru ve Değerlendirme Süreçleri Nasıl Olacak?

  1. Özgeçmişin yukarıdaki başvuru şartlarıyla eşleşiyorsa seni daha yakın tanımak için mail adresine video mülakat göndereceğiz.
  2. Video mülakat sonrası, Production Engineer pozisyonları için uygun değerlendirilirsen, Bosch Bursa BuP1 Fabrikası'nda gerçekleşecek ‘Recruitment Day’e mail üzerinden davetiye alacaksın.
  3. Recruitment Day öncesi, en fazla 10 dakikalık, kendini tanıttığın sunumunu bizlere iletmeni isteyeceğiz.

Qualifications

Recruitment Day’de Seni Neler Bekliyor?

  1. Recruitment Day’in 1. oturumunda, farklı üretim birimlerinden yöneticilerimizin katılımıyla beraber bize iletmiş olduğun sunumunu senden dinleyeceğiz.
  2. Recruitment Day’in 2. oturumunda, o gün belirlenecek katılımcılarla beraber, çözmeni beklediğimiz bir problem örneği verilecek.
  3. Recruitment Day’in 3. oturumunda, problemin çözüm yöntemlerini, bölüm yöneticilerine ve İnsan Kaynakları ekibimize sunmanı bekleyeceğiz.
  4. Recruitment Day’in 4.oturumunda, İnsan Kaynakları ekibimizden Recruitment Day’de gösterdiğin yetkinliklerine dair geri bildirimler alabileceksin.
  5. Etkinliğin sonunda, Bosch Bursa BuP1 Fabrikası, işe alım süreçleri ve aklına gelen diğer konularla ilgili İnsan Kaynakları ekibimizle Soru-Cevap etkinliğinde buluşağız.??