Ofis Koordinatörü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya(Serik)
  • Tarım / Ziraat, Sebze Tohum Islahı

GENEL NİTELİKLER

Ofis Koordinatörü

Antalya, Türkiye

Neler Yapacaksınız?

Ofis Koordinatörü olarak, çalışanlara ve ziyaretçilere kaliteli hizmet sağlamak, sağlıklı ve güvenli bir ofis ortamı sağlamak için tüm ofis ve tesis görevlerini yöneteceksiniz. İdari ve/veya koordine edici nitelikteki diğer operasyonel görevlerin ve Yönetim Ekibi ve personeline yönelik destekleyici işlevlerin yürütücüsü olacaksınız. Müşteri, ziyaretçiler ve satıcılar için ilk temas noktası olacak ve uygun kişi veya departmana aktaracaksınız.

Gücünüz

Ofis Koordinatörü olarak mükemmel ve etkili iletişim becerilerine sahipsiniz, Microsoft Office uygulamalarıyla (Excel, Word ve Outlook) nasıl çalışacağınızı biliyorsunuz. Bilgi, destek ve doğru kişilerle bağlantı kurmak için istenen yönü net bir şekilde anlayarak bağımsız olarak çalışabilirsiniz. Ayrıca çok sorumlu, esnek ve baskı altında çalışabilirsiniz.


Kısacası;

- Mükemmel iletişim becerileri

- Esnek ve değişikliklere uyum sağlayabilen

- İyi derecede Türkçe ve İngilizce bilen

- İdari işler konusunda en az 3 yıl deneyimli.

- Outlook, Excel, Word programlarını iyi kullanabilen

- En az lise mezunu

- Sürücü ehliyetine sahip


Bizim Gücümüz

Enza Zaden, sebze çeşitleri geliştiren bir sebze yetiştirme şirketidir. Tohumlarını tüm dünyaya üretmek ve satmak işlemleriyle ilgilenir. Size ne yaptığımızı doğru bir şekilde (ve mümkün olduğunca kısa) açıklamak için bir animasyon yaptık. Çalışmamızın amacı? Herkese dünya çapında sağlıklı ve çeşitli sebzelere erişim sunmak. Dünyanın her yerinden 2000'den fazla tutkulu meslektaşımızla her gün yarının sebzeleri üzerinde birlikte çalışıyoruz.