Ön Büro Resepsiyonist İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Plastik ve Ürünleri
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Sultanahmet’te, açılışı yapılacak olan otel işletmemizde;

İletişim kabiliyeti güçlü, pratik organizasyon çözümleri getirebilen, kendine olan özgüveni ve dinamikliği ile otelimizi en iyi şekilde temsil eden, özellikle hedef ve kariyer yolunda önünün açılmasını bekleyen, “bende varım ve bende hedeflerime ulaşmak istiyorum” diyen, dinamik ve aşağıdaki genel nitelikte bulunan tek maddemize yakın tüm başvurular ile tanışmak isteriz.

GENEL NİTELİKLER

Kurumsal kimliğini her zaman bir adım ileriye taşımak için pratik çözümler ile tek hedef olan müşteri memnuniyetini, Resepsiyon sürecindeki tüm müşteri ihtiyaçlarını hızlı ve doğru şekilde karşılanmasını sağlayabilen, talepleri doğru yönlendirebilen ve özellikle gelecek olan müşteri çağrılarını pratik zekâsı ile en doğru şekilde diğer birimlere aktarabilen,

Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, temiz, nazik ve güler yüzlü. Opera programına hâkim. Gece vardiyasında çalışma engeli olmayan.

Yabancı dil (Çok iyi düzeyde İngilizce, tercihen 2. dil Arapça) ve bilgisayar bilgisi karşısında hem müşteriyi etkileyebilecek, hem otel içindeki döngünün işleyebilmesi için sorunsuz şekilde devam ettirecek, “Bende buradayım ve hedeflerim için sizinle uzun soluklu çalışmak istiyorum” diyen adayları görüşmeye bekliyoruz.