Ön Muhasebe Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)
  • Mağazacılık (Ticaret)
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER


Sen de Al Nalburiye ailesine katılmak ister misin?

Merkez ofisi Karaköy'de bulunan firmamızın merkez bina Depo biriminde çalışacak takım arkadaşı arıyoruz. Bizler Al Nalburiye ekibi olarak hırdavat, nalburiye malzemelerinin yanı sıra birçok sektöre bağlı ürünlerin ticaretini yapmaktayız. Ticaretimizi uzman kadromuz ile güçlü bir ekip olarak çok iyi yaptığımıza inanıyoruz.

Depo ön muhasebe birimimize katılabilmeniz için bazı tecrübelere sahip olmanızı istiyoruz. Örneğin; bir ticari işletme olarak Al Nalburiye, cari satış ve tedarik muhasebesi kapsamında çok yoğun çalışıyor. Günlük irsaliye fatura takibi, stok bakiye hareketlerinin takibi ve raporlaması, giriş çıkış yapılan evrakların kontrolu ve gerekli, bina için düzen takibi ve ziyaretçi giriş karşılama uğurlama vb...

Ek olarak başvuran adaylarımızın Karaköy'e ulaşım lokasyonunun rahat olması önemsiyoruz.

Yapı malzemeleri konusunda bilginiz olmayabilir fakat deneyiminiz var ise elbette çok daha iyi olacaktır. Sigara kullanmıyor olmanız başvurular arasında öncelik olucaktır. Bahsettiğimiz nitelikler ve iş şekli sizler için de uygunsa, ekibimize dahil olmak için pek de bir engel kalmıyor demektir.

Görüşmek dileği ile..