Oral Mimarlık Gayrimenkul Paz. İnş. Taah.Proje Dek. Tic.A.Ş. Proje Yönetim Asistanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • İnşaat

GENEL NİTELİKLER

Oral Mimarlık 1933’den beri Nişantaşı İstanbul’da faaliyet gösteren, Mimarlık, Taahhüt ve Proje Yönetim Şirketidir. Oral, özellikle yabancı lüks perakende firmalarının yurt içi ve yurt dışındaki projelerinin dizayn ve proje yönetim işlerini yapar.

İLERİ SEVİYEDE İngilizce bilen, tek başına teknik ofis fonksiyonlarını yerine getirecek mimarlar aranmaktadır. İngilizce olarak Excel ve Word programlarını hâkimiyeti olan, inşaat keşfi, yaklaşık maliyet, ve teklif toplama konularıda tecrübeli. MS Project ve excelde İnşaat planlaması yapabilecek, müşterilerimize haftalık İngilizce word formatında, işlerimizin durumları hakkında rapor yazabilecek.

Pazartesi - Cuma, 8 saat, Cumartesi ise yarım gün 4 saat çalışma yapacak. Genç ve Dinamik, tecrübeli kendini bu sorumluluğa hazır hisseden, mühendis ya da mimar aranmaktadır.

İŞ TANIMI

Bir inşaat şirketinin Teknik Ofis departmanının ihtiyacı olan tüm fonksiyonlarını üstelenebilecek ingilizce yazan ve raporlama yapabilen mühendis ya da mimar aranmaktadır.
1) METRAJ/KEŞİF/BÜTÇE Kendisine verilen Mimari Projeleri (gerek yeni bina, gerek iç dekorasyon) metrajlandırılıp, excelde birim fiyat bazlı bütçelendirme ve raporlama,
2) İHALE:Mimari ve İç Dekorasyon Projelerine piyasadan kalifiye taşeronlardan fiyat alarak karşılaştırma tabloları hazırlamak ve raporlama,
3) SÖZLEŞME: İşlerin verileceği taşeronlar ile şirketin tip sözleşmesini düzenlemek, gerekli teminatları alıp, sözleşmeyi şantiyeye uygulama için iletmek.
4) BÜTÇE TAKİP/HAKEDİŞ/ÖDEME: Şantiye bütçe ve gerçekleşmeleri takip edecek, hakedişleri ve ödemeleri hazırlayarak finansmana raporlamak,
5)PLANLAMA : Şirketin şantiyelerinin iş planlama ve programlarını yapmak, günlük takip etmek, ve yönetime raporlamak,