Otomotiv Servis Danışmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Eyüp)
  • Otomotiv

GENEL NİTELİKLER

Kar Grup olarak 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe her yıl büyüyerek hizmet vermeye gururla devam ediyoruz. Şirketimiz Kubilay Ercan Erdem tarafından 1986 yılında faaliyete geçirilmiştir. Şirketimizi ‘Dürüstlük ve Güvenilirlik’ ilkesi üzerine inşa ettik. Şirket politikamız gereği her zaman gelişimi ve kurumsallaşmayı ön planda tutan, müşteri ve çalışan memnuniyeti odaklı; işinde uzman, eğitimli personeller ile hizmetlerimizi müşterilerimize sunmaktayız. İstanbul’un incisi Haliç Kıyısı E5 üzerinde bulunan şirketimizde müşterilerimiz, Ford ve Toyota markalarımıza aynı anda dokunma imkânı bulabilmektedirler. Kar Grup olarak üç markamızda da; satış, servis, 2.el araç satış, sigorta, toptan yedek parça, araç kiralama hizmetlerimizin tümünü aynı lokasyonda müşterilerimize sunmaktayız.


İŞ TANIMI

-Servise gelen müşterilerin ihtiyaçlarının öğrenilerek, gerekli birimlerin bilgilendirecek ve araç bakım süreçlerini yürütecek,

-Bakım ve onarımda olan araçların atölyedeki işlemlerinin takibini yapacak, gerekli durumlarda müşteriye geri dönüşleri yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

GENEL NİTELİKLER

- Üniversitelerin ilgili önlisans bölümlerinden mezun, tercihen lisans mezunu

- Otomotiv sektöründe servis departmanında en az 3 yıl deneyimli,

- Ekip çalışmasına yatkın,

- Takip becerileri gelişmiş,

- Süreç ve sonuç odaklı düşünen,

- Raporlamaya önem veren,

- Aktif araç kullanabilen,

- Office programlarını kullanabilen,

- Erkek adaylar için askerlikle hiçbir bağı olmayan,

- İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet eden,

SUNULAN İMKANLAR

Maaş+Prim+Yemek