Patent Operasyon Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

Adecco Group dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları ile geleceğine inanıyoruz ve her gün 3,5 milyondan fazla adaya ulaşarak kariyer olanakları sağlıyoruz.

60 ülkeden yetenekleri geliştiriyor ve buna uygun isle bir araya getiriyoruz. Bir Fortune Global 500 şirketi olarak, örneklerle liderlik ediyor, ekonomileri besliyor ve daha iyi toplumlar inşa eden ortak bir değer yaratıyoruz.

Kapsayıcılık, girişimcilik ve ekip çalışması kültürümüz 34.000 çalışanımızı güçlendiriyor. Great Place to Work® - Dünyanın En İyi İşverenleri sıralamasında en iyi işverenlerden biri olarak listelenmekten gurur duyuyoruz.

Adecco Group AG'nin merkezi İsviçre Zürih'te bulunur ve SIX İsviçre Borsasında (ADEN) listelenir ve dokuz global lider marka tarafından desteklenir: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and Hired.


Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Patent Sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için "Patent Operasyon ve İdari İşler Sorumlusu" arayışımız bulunmaktadır.


ARANAN NİTELİKLER

· 4 Yıllık Üniversite Mezunu

· Çok iyi derecede İngilizce bilen

· Microsoft Office programlarına hâkim

· Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli

· Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak (Tercih)

· Patent başvuru süreçlerine ve prosedürlere hâkim

· En az bir yıl bir patent danışmanlık şirketinde çalışma tecrübesi bulunan

· Takım çalışmasına yatkın, çözüm odaklı, dikkatli, araştırmacı, yaratıcı, alternatif çözümler üretebilen, zaman yönetimi becerisine sahip.

GÖREV TANIMI

· Türkiye'de ve diğer ulusal veya bölgesel ofislerde patent yıllık ücretlerinin takibini yapmak ve süresi içerisinde ilgili ücret ödemesini gerçekleştirmek,

· Yurt içi ve/veya yurt dışı resmi başvuru ve başvuru sonrası prosedürel işlemleri yürütmek,

· Yurt içinde ve yurt dışındaki müvekkiller ile gereken yazışmaları hazırlamak ve yapmak,

· Türk Patent ve Marka Kurumu, yurt dışı resmi ofisler ve yurt dışı vekil firmalar ile gereken yazışmaları hazırlamak ve yapmak,

· Faturaların takibini gerçekleştirmek


"Adecco, İşkur' un denetiminde 10.12.2020 tarihli 442 No' lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur".