Pazarlama Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Esenyurt)
  • Kimya Sanayi, Tıbbi Cihaz ve Malzemeler , Medikal Ürünler

GENEL NİTELİKLER

Sektörde uzun yıllara dayanan deneyim ve bilgi birikime sahip “Detro Healthcare Kimya Sanayi A.Ş.” insana değer ve saygı prensibiyle sektörde yer alarak, entegre dezenfeksiyon çözümlerini “Detrox” markasıyla kullanıcılarının hizmetine sunmaktadır. Detrox, ürün geliştirme ve üretim süreçlerinin tamamında doğaya saygıyı ön planda tutarak sürdürülebilirliğe katkı sağlamaktadır. Detrox, verdiği kurumsal eğitimler, katıldığı kongreler ve fuarlarla hem müşterilerinin hem çalışma ekibinin hijyen ve dezenfeksiyon konusundaki bilgilerinin güncelliğini ve gelişimini sağlamaktadır.

Detrox; İstanbul-Kıraç bölgesinde bulunan 11.000 metrekarelik entegre tesisinde hijyen ve dezenfeksiyon ürün gruplarından “Tıbbi Alet, Yüzey, Veterinerlik, El ve Cilt dezenfektanları ile Endoskop Yıkama ve Ortam Dezenfeksiyon cihazları” üretimi ve pazarlama faaliyetleri gerçekleştirmektedir.

Ülkemizin önde gelen hastanelerinin resmi tedarikçisi olan firmamız, küresel pazarda da Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde 70’ten fazla ülkede satış-pazarlama ve satış sonrası hizmet faaliyetlerine devam etmektedir.

Detro Healthcare olarak yeni teknolojileri takip ediyor, hijyen ve dezenfeksiyon alanında çeşitli sektörlerin gelişen ve değişen ihtiyaçlarını karşılamak için, deneyimli ve yetkin Ar-Ge ekibimizle sürekli ürün araştırma ve geliştirmelerimize devam ediyoruz.

Büyümeye ve gelişmeye devam eden organizasyonumuzun “Pazarlama ve İş Geliştirme” birimine “Pazarlama Yöneticisi” çalışma arkadaşları aramaktayız.

GENEL NİTELİKLER

· Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun

· Benzer pozisyonlarda minimum 5 yıl tecrübeli

· İleri Düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip

· Analiz, Raporlama, Planlama ve Organizasyon becerileri gelişmiş

· Müşteri Odaklı olan ve İletişim becerileri gelişmiş

İŞ TANIMI

· Firmamızın bulunduğu pazarları, müşterileri ve ürün portföyünü inceleyerek pazarlama stratejilerinin geliştirilmesini, uygulanmasını ve yönetilmesini sağlamak

· Ürünlerin satış analizlerinin yapılarak; ürün konumlandırma, fiyatlandırma ve tutundurma çalışmalarını yapmak

· Rakip şirket araştırmaları ve analizlerini yapmak

· Pazar payının korunması ve büyütülmesi ile ilgili çalışmalar yapmak

· Müşteri segmentasyonu, hedeflemesi ve konumlandırma çalışmalarını yapmak

· Şirketin gerçekleştirilecek tüm pazarlama çalışmalarının belirlenmesi, bütçelenmesi ve takibini yapmak

· Şirketin gerçekleştirilen ve hedeflenen tüm pazarlama organizasyonlarını organize etmek ve sosyal medya, web sitesi vb. mecralardan duyurulmasını sağlamak

· Şirketin katılabileceği tüm fuar ve kongreleri belirleyerek, bütçelemesini yapmak ve organizasyonunu gerçekleştirmek