Pazarlama Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kocaeli, İstanbul(Asya)
  • Gıda

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

* Tercihen üniversitelerin işletme, endüstri mühendisi, pazarlama bölümlerinden mezun,
* Pazarlama ve Dijital Pazarlama sektöründe yönetici pozisyonunda olmak üzere min. 5 yıl alanında deneyimli,
* Tercihen ticari pazarlama, ürün geliştirme, dijital pazarlama alanında da çalışmış, pazarlama faaliyetlerinde deneyimi olan,
* Medya planlamasında tecrübeli,
* Planlama, takip ve proje yönetim becerisi gelişmiş,
* Kurumsal temsil yeteneği olan,
* İletişim becerisi gelişmiş,
* Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen.

İŞ TANIMI

#Perakende Pazarlama

* Günümüz koşullarında satılması gereken ürünlerin araştırılması, geliştirilmesi ve konseptimize uygunluğuna karar verilmesi. Sonrasında sürecin satın almaya devredilmesi. Uygun şartlarda Satın almacılar yapılan ürünlerin raflarda yerini aldıktan sonra performans takibi ve raporlaması.

* Perakende noktalarımızdaki şube içi ve dışı görünümün, yerleşimin üzerine rakamsal verilere dayanan ar-ge faaliyetlerinin sürdürülmesi, karara bağlanan uygulamaların takibi ve raporlanması

* Araştırma-Anket firmalarıyla sürdürülecek projelerin yönetimi. (Müşteri memnuniyeti, gizli müşteri) Sonuçlara göre alınacak aksiyonların belirlenmesi, uygulanması, takibi ve raporlanması.

* Belirlenen bütçe dahilinde Perakande Satış Kanalımız ın Markası Peynirci Baba adına yapılacak tüm reklam, tanıtım, fuar faaliyetlerinin sürdürülmesi, takibi ve raporlanması.

#Üretim Pazarlama

* Fabrikalarımızda üretilen ürünlerin başlıca Markaları Yöre ve Sosero ve diğer markalar adına yapılan tüm içeriklerin uygulanması, takibi ve kontrolü.

* Üretim markalarımızın belirlenen bütçe dahilinde tüm reklam, tanıtım, fuar faaliyetlerinin sürdürülmesi, takibi ve raporlanması.

#Franchise Pazarlama

* Peynirci Baba Franchise Yatırımının nasıl fırsatlar barındırdığını anlatacak her türlü reklam, tanıtım, fuar organizasyonlarını belirlenen hedef bölgelerde sürdürülmesi, takibi ve raporlanması.

#Kurumsal Kimlik Yönetimi

* Pazarlama anlamında sürdürülen bütün faaliyetlerin kurumuzun misyonu, vizyonu ve belirlenen kimliği dahilinde uygulatılması, kontrolü ve raporlanması ve sistemlerin projelendirilmesi, yönetilmesi, takibi ve raporlanması.

Sosyal Medya Mecralarının Yönetimi

#Kurumsal İçerik Oluşturma

* Bütün departmanlardan gelen dijital veya basılı içerik taleplerinin (etiket, broşür, kartvizit vb.) karşılanması, zamanında yapılması veya yaptırılması, takibi ve raporlanması.