PHP Yazılım Geliştirme Uzmanı (Home Office-Remote) İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)
  • Bilişim

GENEL NİTELİKLER

WDC STUDIO HAKKINDA;

2021 yılında Amerika’da geliştirmeye başladığımız WDC.STUDIO projemiz ile şirketler için web tabanlı servisler üretmekteyiz. Ürettiğimiz bu servislerin 8 ayrı ülkeden firmalar tarafından kullanılıyor olması en büyük mutluluk kaynağımızdır. Üretiyoruz, dünyanın dört bir yanından kullanıcılarımız tarafından deneyimleniyor ve aldığımız geri dönüşlerle servislerimizi daha da ileriye taşıyoruz.

Birbirlerinden bağımsız olarak çalışan mikro servislerimizin yeni versiyonları üzerinde geliştirme yapacak bizler gibi çalışmayı ve kendini geliştirmeye odaklanmış ekip arkadaşları aramaktayız.

Kariyerini global bir projede devam etmek ve ilerleyen dönemlerde yurt dışına açılmak isteyen tüm genç geliştiricilerin başvurularını beklemekteyiz.

İŞ TANIMI

Firmamıza ait mevcut yazılımların güncellenmesi, hataların tespit edilmesi ve giderilmesi, yeni özelliklerin geliştirilmesi gibi tüm back-end yazılım geliştirme ve destek çalışmalarında yer almak.

ARANAN NİTELİKLER

  • PHP ve MySQL ile minimum 2 yıllık deneyimi,
  • Versiyonlama sistemleri (GIT) deneyimi,
  • PHP ile daha once yaptigi projeleri gosterebilecek,
  • Karşılaştığı problemlere çözüm üretmeyi seven,
  • Sorumluluk alabilen
  • Algoritma yeteneğine güvenen,
  • Öğrenmeye açık ve kendini geliştirmeye istekli,
  • Proaktif ve çözüm odaklı bakış açısına sahip,
  • Hedef ve planli hareket etmeyi seven

Sik sorulan sorular :
__ Her şehirden başvuru kabul ediliyor musunuz ?

Evet kabul ediyoruz, hangi şehirde yasadığınız bizim için önemli değil.


__ Amerika ofisinize gelmemize gerek var mi ?

Hayır yok tüm ekip uzaktan çalışıyoruz.

__ Turkiye’de ofisiniz bulunuyor mu ?
Evet, WDC Turkiye ofisi Ankara’da bulunmaktadır.

__ İngilizce seviyem ne olmalı ?
İngilizce bilgisi önemli kriterlerimizden birisi, seçeceğimiz kişilerin İngilizce konusunda kendilerine güvenmelerini istemekteyiz.

Benzer İş İlanları

Full Stack Developer / IoT Yazılım Geliştirici

Yazılım Geliştirme Elemanı (C++)

.Net Yazılım Uzmanı

Senior Software Test Engineer

Yazılım Mimarı ( Remote )