Planlama Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Güvenlik Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

2001 yılında kurulan A Yangın Güvenlik Sistemleri San. Tic. A.Ş. Yangın Algılama- Söndürme sistem ekipmanları üretimi ile Üst yapı ve Otomativ sektöründe hizmet vermektedir.

250 uzman çalışanı ile 25.000 m² kapalı üretim tesisinde, gelişmiş makine parkuru, yeni nesil Robotik CNC makineleri ile yangın ekipmanlarının seri üretimini yapmaktadır.

Yangın sektöründe 22 ürün kategorisi ile lider kuruluş olmayı başaran A Yangın Güvenlik A.Ş‘ nin kamu güvenliğinde hızlı çözüm üretmek amacıyla, İstanbul’da Marmara Bölge Müdürlüğü, Ankara’da Anadolu & Karadeniz Bölge Müdürlükleri bulunmaktadır.

A Yangın Güvenlik A.Ş, %100 yerli sermayeli yaşam güvenliğine maksimum çözümler üreten, Türkiye’nin en kapsamlı yangın söndürme ve güvenlik ekipmanları üreten tek firmasıdır.

Şirketimizin Torbalı Ayrancılar'daki merkezinde görevlendirilmek üzere;

- - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak. Tercihen Endüstri mühendisliği bölüm mezunu

- - Sistem geliştirme, sorumluluk alma, proaktif olma, sonuç odaklılık, takım çalışması , problem çözme ve zaman yönetimi gibi yetkinliklere sahip

- - İletişim, ekip yönetimi, analitik düşünce gücüne sahip olmak ve analitik verileri analiz etmek konularında güçlü olmak. Verileri istatiksel olarak yorumlayabilmek.

- - Üretim faaliyetleri alanında en az 5 yıl tecrübeli olmak.

- - ERP uygulamasına ileri derecede hakim olmak. ( Tercihen Netsis )

- - Hammadde, malzeme, ekipman ihtiyaç planlamasının yapılması, gerektiğinde satın alma talebi oluşturulup takip edilebilmesi.

- - İş emirlerini oluşturmak ve takip etmek.

- - Üretim faaliyetlerinin gerçekleşmesi için siparişin alınmasından müşteriye teslimine kadarki süreçlerin etkin bir şekilde takip ve kontrol edilmesi.

- - Günlük, haftalık, aylık üretimleri yönetime raporlamak.

- - Satın alma ve Planlama bölümlerini etkin şekilde koordine etmek.

- Üretimi planlama sürecinde periyodik olarak iş-zaman ve metot etütleri yapılarak kaynakların verimli şekilde kullanılmasını sağlamak