Python Software Developer İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara

GENEL NİTELİKLER

Ekipman izleme ve kontrol yazılımı konusunda tecrübeli python developer

Yazılım projemiz tedarik etmekte olduğumuz elektronik ekipmanların ürettiği sinyal çıkışları verisi ile birlikte çalışmak üzere ekipman kontrolü, veri işlenmesi, veri arşivlenmesi, raporlanması ve kullanıcı arayüzü tasarlanmasını içerir.

Konu ile ilgili olarak endüstriyel tesis otomasyonu veya endüstriyel ekipman kontrol ve otomasyonu konusunda tecrübeli python developerlar ile çalışmak tercihimizdir.

Yazılıma konu ekipmanlar endüstriyel sensörler olup, sensörler rs485 modbus veri iletişimi protokolü üzerinden çalışmaktadır. Bu sensörlerden gelen veri, kontrol merkezinde ana bilgisayarda çalışacak konu yazılıma aktarılacaktır.

yazılım üzerinden anlık durum bilgisine erişim yapılacak, geriye dönük bilgi arşivlenecek ve bilginin izlenmesi, işlenmesi, raporlanması ve ekipmanların kontrolü için bir arayüz oluşturulacaktır.

Proje süresince yazılımın geliştirilmesi amacı ile zaman zaman müşteri tesislerine seyahat edilip yazılım test/debug çalışmaları yapılması beklenmektedir.

Modüler, eklenebilir, kullanici dostu ve geliştirilebilir bir yapı istenilmektedir.

İşimiz 4 ay süreli bir projedir.

Yazilim mevcut ekipmanların işletme yazılımı olarak ekipmanla birlikte paketlenecektir.

Proje başında proje süresince bilgi paylaşımına yönelik gizlilik anlaşması, proje sonuna yönelik 2 yıllık gizlilik ve rekabet etmeme sozlesmesi ile birlikte 1 yıl teknik destek anlasmasi yapılacaktır.


Proje sonunda yazılım tüm hakları ile tarafımıza sozleşme dahilinde kodları ile birlikte teslim edilecek, konu yazılım satmakta olduğumuz ekipmanların kontrol ve izlenmesine yönelik bir yazılım olarak tarafımızca tescil ettirilecektir

Üniversitelerin Elektronik, Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Matematik, Yazılım, Endüstri veya diğer mühendislik bölümlerinden mezun

Python programlama diline hakim, Flask ve Django kütüphanelerinde deneyimli

Web API ve REST servislerinde bilgili

Ucuncu parti kütüphaneleri ve API'leri kullanımında tecrübeli

Veritabanı mimarisi ve tasarımı konusunda bilgili (MySQL)

Linux üzerinde uygulama geliştirme tecrübeli

Endüstriyel otomasyon ve ekipman kontrolü ve izlenmesi konusunda en az 3 yıl tecrübeli python developerların iletişime geçmesini rica ederiz.