Quadruple Full Stack Software Engineer İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

SİSTAŞ Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve çözüm sağlayıcılarından birisidir. Ürün ve çözümlerimiz ile birçok büyük kuruma hizmet vermekteyiz.

Ürün ve Yenilikler - Yazılım Grubu olarak misyonumuz Sistaş'ın hizmet verdiği pazarın ihtiyaç duyduğu ürünler geliştirmek ve pazara yenilikler katmaktır.

30 senelik köklü bir firma içerisinde; startup mantığı ile çalışan, Sistaş’ın kendi yazılım ürünlerini geliştiren bir ekibiz.

Ekip olarak birinci hedefimiz pazarın ihtiyacını en iyi karşılayacak ürünleri en hızlı, en güvenilir ve en kaliteli şekilde geliştirmektir.

Uygulamalarımızı geliştirirken aşağıdaki prensiplere özen göstermekteyiz:

- Teknoloji bağımsız çalışıp en uygun teknolojiyi en uygun yerde kullanmak.

- Uygulamalarımızın farklı ortamlarda (On-Premise, Cloud) ve farklı alt yapılarda (Windows, Linux, Container) çalışabilmesi.

- Uygulamalarımızın veri tabanı bağımsız olması.

- Uygulamalarımızın yedekli ve yatay büyüyebilir olması ve tek başarısızlık noktasının olmaması.

- Uygulamalarımızın merkezi yönetilebilir, merkezi izlenebilir, olması.

- Uygulamalarımızın banka gibi kritik kurumların tüm güvenlik standartlarına uygun olması.

- Uygulamalarımızın kurulum, güncelleme ve bakım süreçlerini en rahat, kolay ve standardize edilmiş şekilde sunmak.

Kullandığımız teknolojilerden bazı anahtar kelimeler: Spring Framework, Java, Angular, .Net, Python, React, Ionic, C++, Apache Kafka, Docker, Kubernetes, Microservice, Git, Jenkins, CI/CD, ArgoCD, DevOps, DevSecOps, AWS, Azure.

Quadruple Full Stack (kendi içimizde kullandığımız bir terim) çalışan bir ekibiz, bunlar:

1- Full Stack development: Yazılım geliştirme sürecindeki görevleri yerine getirmek: Design, FrontEnd, Backend, DB, Test, Review ve diğer süreçler

2- Product Owner/Product Management: Pazar ihtiyaçlarını anlayıp, analiz edip, geliştireceğimiz özellikleri belirleyip, önceliklendirip, doğru ürün yönetimini yapma

3- DevOps: Ürünlerimizin sahada kurulumu ve bakımı, saha ekipleri tarafından yapılmaktadır. Ancak uygulamanın kurulum, güncelleme akışlarının tasarımı ve otomasyonu için gereken geliştirmelerin yazılım ekibimiz tarafından yapılması

4- Open-source: Uygulamalarımızın bir kısmını Open-source yapma hedefimiz var. Open-source uygulama yayınlamak için gereksinimlerin yerine getirilmesi ve sonrasında Open-source topluluğun doğru yönetilmesi için gerekli adımların yerine getirilmesi

Müşteri ve ürün yelpazemiz büyüyor ve biz de hedeflerimizi büyütüyoruz. Bu süreçte Yazılım Geliştirme ekibimize katılacak ve bizimle birlikte kendi hedeflerini de büyütecek yeni takım arkadaşları arıyoruz.