Restoran Hostesi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Tuzla)
  • Gıda

GENEL NİTELİKLER

Tuzla Mercan’da yeni açılacak Türkiye’nin önde gelen gastronomları Mehmet Yalçın ve Osman Serim’in danışmanlık verdikleri Chimera bünyesinde görevlendirilmek üzere ‘’ Restoran Hostesi ’’ ünvanlı çalışma arkadaşı arıyoruz.

Denizin hemen yanı başında uzanan kapalı alanda 300 kişilik, deniz kenarı açık alanda 350 kişilik oturma kapasitesiyle şıklığı ve servisi ile hizmet kalitesini tamamlayan restoranımız, müdavimi olunan menülerinin yanı sıra canlı müzik ve DJ performansı ile büyük beğeni topluyor. Sahip olduğumuz dinamizm sayesinde sabah kahvaltılarından brunch’lara, öğlen ve akşam yemeklerinden özel gün kutlamalarına, toplantılardan partilere kadar farklı konseptlerde kusursuz hizmet sunuyor. Özel yapım taş fırında pişen pizzalar ile Türk ve dünya mutfağından seçilen birbirinden nefis yemekler, şefler tarafından özenle ve titizlikle hazırlanırken; bu muhteşem lezzetlere dileyenler için alkollü içecekler de eşlik ediyor. Zengin içki menüsü ile öne çıkan mekân, birçok farklı kokteyl alternatifiyle de konuklarına emsalsiz bir damak zevki sunuyor. Baristaların gün boyu sundukları nitelikli kahveler de Chimera’da geçirilen saatleri keyifli kılıyor.

Vizyonumuz ve standartlarımız doğrultusunda misafir memnuniyeti bilinci ile organizasyon ve planlamanın yapılmasını, ekibin ve restoranın eksiksiz firma stratejileri doğrultusunda yönetilmesini sağlamak.

GENEL NİTELİKLER


· Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

· Alanında en az 5 yıl deneyimli,

· İletişim becerileri gelişmiş, güler yüzlü,

· Çözüm odaklı, enerjik ve dışadönük,

· Planlama ve organizasyon becerileri yüksek,

· İnsan ilişkileri kuvvetli,

· Diksiyonu düzgün,

· Dış görünümüne özen gösteren,

· Konuksever, misafir memnuniyet odaklı,