Sağlık Turizmi Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Şişli)
  • Diğer

GENEL NİTELİKLER

Nişantaşı ilçesinde bulunan ofisimizde, kliniklerimizde ve Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi bulunan anlaşmalı hastanelerimizde her ay Birleşik Krallık, ABD, Kanada, Avrupa ve Körfez ülkelerinden gelen yüzlerce yabancı hastalarımıza hizmet vererek ülkemizin katma değeri en yüksek ihracat kalemlerinden biri olan sağlık turizmi sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmak ister misiniz?
Dünyanın dört bir yanından gelen hastalarımıza kendi dilini konuşabilen tercümanlarımız ve deneyimli sağlık personellerimiz aracılığıyla herşey dahil konseptinde cerrahi operasyon paketleri sunuyoruz.
Çıktığımız bu yolda çok kısa sürede binlerce hastamızın hayallerine ulaşmasını sağlayarak bu vizyon altında ülkemizin sağlık turizmi alanında ihracatına katkı sağlamaya her geçen gün büyüyerek devam ediyoruz.

Sağlık Turizm Sektöründe çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz!

İTALYANCA / İSPANYOLCA dillerinden birini üst düzeyde konuşma ve yazma ve okuma becerilerine sahip (Ek olarak İngilizce bilmek tercih nedeni olacaktır),

Kliniğimiz ile telefon, sosyal medya veya whatsapp yolu ile iletişime geçen yabancı hastalar ile talep ettikleri operasyonlar ve ameliyatlar hakkında danışmanlık yapacak,

Hızlı, detaylı ve tatmin edici bilgileri hastaya ileterek hastanın kliniğimize gelmesini sağlamak,

Hasta buraya geldiğinde karşılama ve sağlık ekiplerine tercüme konusunda yardımcı olacak,

Akıcı konuşan ve ikna kabiliyeti yüksek, ekip çalışmasına uyumlu,

Tercihen genç ve sağlık turizmi konusunda hevesli ve gayretli,

Tempolu ve esnek çalışma saatlerine uygun,

MAAŞ + CİRO ÜZERİNDEN PRİM