Saha Operasyonları Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

40 milyar kwh elektrik satış ve dağıtım gücümüzle, Türkiye’nin üç bölgesinde 8,4 milyon elektrik tüketicisine hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz yedi ilden biri olan İstanbul'un finans ve iş merkezi Avrupa Yakası'nı aydınlatıyoruz. Dünyanın en hızlı büyüyen enerji piyasasına sahip Türkiye’nin lider enerji şirketi olmanın gururunu taşıyoruz. Milyonlarca müşterimizin başarıya doğru attığı her adımda biz de “Her An Sizinleyiz!” diyoruz.

Sen de bu büyük, dinamik ve sürekli gelişen ailenin bir parçası olmak istiyor, aşağıdaki niteliklere uygunum diyorsan başvurunu heyecanla bekliyoruz!

Genel Nitelikler:

· Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, İşletme mühendisliği vb. bölümlerinden mezun,

· İlgili alanda yöneticilik deneyimi olması koşuluyla min. 10 yıl deneyimli,

· Stratejik planlama, analiz raporlama ve sunum teknikleri konusunda tecrübeli,

· SPSS, SAS ,KNIME vb ürünlerle çalışmış, Oracle-BI veya MS-SQL tecrübesi olan

· İyi düzeyde İngilizce bilen,

· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

· İletişim becerileri gelişmiş, sonuç odaklı, disiplinli ve motivasyonu yüksek,

· Ofis ve saha çalışma düzeni içerisinde çalışabilecek,

· Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen.

İş Tanımı:

· Operasyonel verimlilik, analiz ve raporlama departmanının kuruluşunu gerçekleştirip ekibi ile birlikte aşağıda belirtilen iş tanımlarını yerine getirmek;

· Dağıtım Şirketlerinin endeks okuma, kesme bağlama, sayaç operasyonları, kaçak gibi sahada müşterilerle doğrudan ilişkili olan operasyonlarının verimli bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli sistem ve süreçlerine yönelik araştırmalar yapmak.

· Mevcut Süreçlerin en verimli şekilde işletilmesi ve sonuçlarının raporlanması için gerekli çalışmaları yapmak.

· Operasyonel verimlilik, maliyet ve gelir eniyilemesi için gerekli çalışmaları yapmak ve önerilen çözümlerin saha uygulamalarını takip etmek. Gerektiğinde saha ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışmak.

· Kayıp kaçak başta olmak üzere gerek müşteri suistimali gerekse çalışan suiistimallerine yönelik analitik yaklaşımlar geliştirerek bunları önlemeye yönelik yöntemler geliştirmek.

· Müşteri Memnuniyeti, operasyonel verimlilik ve karlılık odağında stratejik hedeflerin belirlenmesine katkı sağlamak.