Saha Satış Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)
  • Kimya, Kimya Sanayi

GENEL NİTELİKLER

* Daha önce satış temsilcisi olarak görev yapmış

* Istanbul(Asya Bölgesinde ikamet eden)
* Dikkatli ve analitik zekaya sahip ,üretken
* İnsan ilişkileri kuvvetli,
* Ekip çalışmasına uyumlu ve satış ekibini yönetebilecek,
* Esnek çalışma saatlerine uyun sağlayabilecek,
* Maaş + Prim sistemi ile çalışacak
* Seyahat engeli bulunmayan,
* Aktif olarak araç kullanabilen
* Askerlik görevini tamamlamış


İŞ TANIMI

1947’den beri WEICON GmbH & Co. KG sanayi için özel ürünler üretmektedir. Şirketin ürün programı arasında tüm sektörler için üretim, tamir ve onarımdan bakıma kadar; özel yapıştırıcı ve sızdırmazlık malzemeleri, teknik spreyler olduğu gibi, yüksek performanslı montaj macunları ve yağlar mevcuttur. WEICON’un bir diğer aktivite alanı sıyırma aletlerinin üretimi ve satışıdır.

Firma merkezi Vesfalya bölgesindeki Münster’de bulunmaktadır. Ayrıca Dubai, Kanada, Türkiye ve Romanya’da şubesi, 70’ten fazla ülkede temsilciliği bulunmaktadır.

Komple satış ağı sorularınız ve endişeleriniz karşısında her zaman birlikte en iyi çözümü bulabilmek ve işletmemizin daha üretken olabilmesi için bir WEICON çalışanının mevcut olacağını garanti etmektedir.

Ürünlerimiz her gün dünyanın her yerinde, çeşitli sanayi ve sektörlerde kullanılmakta ve bu sayede müşterilerimizin şirket başarısına katkıda bulunmaktadır.

Her yıl çeşitli ulusal ve uluslar arası fuarlarda size ürünlerimizi ve yeniliklerimizi tanıtmak için temsil ediliyoruz. Ziyaretçilerimizin geri bildirimleri, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi, uygulama ve çevrenin en son gereksinimlerine göre sürekli geliştirmemizi sağlanmaktadır.