Saha Satış Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Bilişim, Telekomünikasyon

GENEL NİTELİKLER

TEKNOFIX HAKKINDA

Teknofix ailesi olarak 1200’ün üzerinde çalışanımız, yeni nesil hizmet anlayışımız ve geliştirdiğimiz yenilikçi teknolojik çözümler sayesinde, müşterilerimize beklentilerin ötesinde müşteri deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. 2011 yılından bu yana, tüm Türkiye’yi kapsayan yaygın hizmet ağımızla ayda 150.000’den fazla haneyi ziyaret ediyoruz, hizmet ve çözümlerimizi gerek kurumlar gerekse son kullanıcılar ile buluşturuyoruz.

Her geçen gün yenilerini eklediğimiz saha hizmetlerimiz ile geniş bir yelpazede çözümler sunmayı hedeflerken, aynı zamanda müşteri odaklılığı en üst seviyede tutarak müşterilerimiz ve son kullanıcılar için vazgeçilmez iş ortağı olma vizyonu ile hareket ediyoruz.

Sunduğumuz hizmetlerde yaşattığımız deneyimi her şeyden önce çalışanlarımızın yaklaşımlarına ve becerilerine borçluyuz. Bu nedenle her bir ekip üyemizin profesyonel ve kişisel gelişimlerini desteklemeyi görev biliyoruz.

Son derece dinamik ve hareketli bir sektörde, teknoloji, yenilik ve sürekli gelişime inanan bir ekiple, hızlı adımlar ile ilerliyoruz. Eğer siz de bu heyecana ortak olmak istiyorsanız, her geçen gün büyüyen ailemizde sizi de aramızda görmek isteriz.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz. İş görüşmesi, evrak teslimi ve eğitim süreçleri dahil olmak üzere tüm işe alım sürecimizi uzaktan yürütebilecek şekilde yapılandırıyoruz.


· Minimum lise, tercihen ön lisans ya da lisans mezunu

· Minimum 5 yıl bireysel segmentte saha ve kanal satış deneyimine sahip

· MS Office uygulamalarını etkin şekilde kullanabilen

· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış

· Sürücü belgesine sahip, aktif olarak araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan

· Dışa dönük ve duygusal zekayı kullanabilme gibi yeteneklere sahip olan

· İletişim yeteneği kuvvetli, yaratıcı ve yeniliklere açık olan,

· Sonuç ve başarı odaklı olan


GÖREV TANIMI:

· Saha teknisyenlerine danışmanlık ve mentorluk yaparak müşterilere satış yapmalarını sağlamak,

· Mevcut satış adedini ve cirosunu arttırarak, potansiyel müşteri kazanım oranını arttırmak

· Yapıcı geri bildirim sağlamak için teknisyenler ile sık sık satış yöntemleri üzerine eğitim, ikili çalışma ve değerlendirme yapmak,

· Müşteri gereksinimlerini tespit etmek, doğru ürün ve fiyatı önermek, ikna ve etkin müşteri iletişimi sağlamak amacıyla sık sık satış yöntemleri üzerine eğitim, ikili çalışma ve değerlendirme yapmak,

· Bölge yöneticileri ve müşterilerle güçlü ve olumlu ilişkiler kurmak ve sürdürmek, etkin bir müşteri iletişimi sağlamak,

· Bölgelerin gerçeklerini göz önünde bulundurarak satış hedeflerinin oluşturulmasında rol almak,

· Satış departmanının gelişimine katkıda bulunmak,

· Ekip üyeleri ile ortak hedef doğrultusunda uyumlu bir şekilde çalışmak.

· Pazarlama alanında promosyon, fuar ya da tanıtım gibi teknikleri araştırarak, bunları gerçekleştirmek.