SAP Danışmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Maltepe)
  • Bilişim, Yazılım, Bilişim Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

2011 yılından bu yana, inovatif yaklaşımlarımız, güvenilir ekibimiz ve kaliteli hizmetlerimizle, uluslararası müşterilerimize MDG ve dijital dönüşüm süreçlerinde destek veriyoruz. Bu desteğe, üstleneceği sorumluluklar ile katkı sağlayacak, takım ruhuyla hareket edip, teknik danışmanlık becerileriyle ekibimizi güçlendirecek bir çalışma arkadaşı arıyoruz.

MDG modüllerinde ve diğer yazılım dillerinde minimum deneyime sahip, herhangi bir yazılım dilinden anlayan, İngilizce bilgisi yeterli, alanıyla ilgili gelişmeleri takip eden, kendini geliştirmeye önem veren ve yapacağı işi heyecanlı ve hevesli bir tutumla devam ettirecek bu arkadaşımız Junior SAP Danışmanı olarak görev alacaktır.


Beklentilerimiz

  1. Yurtdışı SAP projelerinde, MDG, MDM ve EIM alanlarında gerekli sorumluluklarıüstlenmeli ve teknik danışmanlık hizmetini verebilecek düzeyde bir profile sahip olmalısın.
  2. ASAP ve SCRUM metodolojilerinde deneyimin varsa bu artı bir özellik olacaktır.
  3. Malzeme, müşteri, satıcı, finans gibi ana veri modellerinin tasarımını yapıyor ve proje dokümantasyonunu hazırlıyor olacaksın. Bu sebeple, yazı yazma, imla kuralları, sayfa yapısı düzenleme gibi konulara hâkim olman önemli.
  4. Ana veri modelleme ve veri akış entegrasyonu süreçlerini iyi anlayabilmelisin
  5. Müşterilerle sürekli iletişim halinde olmalısın.


Aradığımız Özellikler

  1. 4 yıllık bilgisayar mühendisliği veya eşdeğer bölümlerden mezun,
  2. SAP MDG tercih sebebi olmak üzere, SAP MDM/MM/SD/PP/ABAP/ WebDynpro/BRF Plus modüllerinden herhangi birinde minimum düzeyde deneyimli,
  3. SAP’ın EIM alanında kendini geliştirmek isteyen,
  4. Herhangi bir yazılım dilinden anlayan,
  5. İngilizce bilen,
  6. Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
  7. Ekip çalışmasına yatkın,
  8. Seyahat engeli bulunmayan,
  9. Erkek adaylar için askerliğini yapmış,
  10. Özellikle yurtdışı projelerinde çalışmak isteyen,
  11. Analitik düşünebilen, pro-aktif ve araştırmacı

Farklı yöntemleri, yeni görüşleri ve sıra dışı fikirleri kucaklayan bir şirketiz. Ekibe kattığımız her arkadaşımızın bizimle büyümesini, gelişmesini isteriz. Bu noktada ihtiyacın olan her türlü imkânı sunuyor ve ihtiyacı karşılıyor olacağız. Bunun yanı sıra gerek yurtdışı projelerimiz gerek katıldığımız uluslarası konferanslar ile yurtdışını keşfediyor, farklı kültürleri tanıyor ve farklı insanlarla çalışma imkânı da kazanıyor olacaksın. Ayrıca, İstanbul’un ulaşıma yakın, işlek bir lokasyonunda; geniş, ferah ve motive edici açık ofis olarak tasarlanmış ana merkezimizde çalışıyor olacaksın. Aynı zamanda ekiple sosyalleşebileceğin kahve molaları, oyun saatleri ve dinlenme alanlarıyla motivasyonunu ve çalışma isteğini güçlendireceksin. Tüm bunlar medepia ekibine katılmayı fırsatlarla dolu bir deneyime dönüştürüyor. Bu iş için uygun olduğunu düşünüyor ve medepia ekibinde yerini almak istiyorsan başvurunu bekliyoruz.