Satın Alma Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • İnşaat

GENEL NİTELİKLER

Şirketimizin Genel Merkezinde görevlendirilmek üzere, İnşaat Şirketi tecrübesi olan, İnşaat sektöründe çalışmış Satın Alma pozisyonunda çalışacak çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır. Görev tanımı aşağıda yer almaktadır.

Onaylanmış satınalma, stoklama ve nakliye planları çerçevesinde hareket edilmesini sağlamak, malzeme hareketlerinin bir bütün olarak değerlendirilmesi ve malzeme akışının etkinleştirilmesi açısından merkez ile şantiyeler arasındaki koordinasyonu sağlamak.

. Satın alınan malzemelerin ilgili noktalara nakliyesini izlemek, gelen malzemelerin resmi kayıtlara uygun olarak teslim alınmasını, uygun biçimde stoklanmasını ve tüm kayıtların tutulmasını sağlamak.

Hizmet dahil, satınalma, taşeron ve idari sözleşmelerin hazırlanmasını sağlamak.

Firma demirbaşlarının teminin sağlanması, kayıt ve zimmet altına alınması, bakım ve onarımlarının yaptırılarak verimliliklerinin takip edilmesi sağlamak.

Şirket stoklarının sürekli kontrol altında bulundurulmasını sağlamak.

Satın alınacak malzemeye göre Satın alma Şartnamesininin oluşturulmasını sağlamak.

Fatura fiyat tabloları ile veri tabanı oluşturulmasını, fiyat mukayeselerinin yapılmasını sağlamak,

Malzemenin şantiyeye nakliyesi için gerekli çalışmaları yapmak.

Rapor Envanterinde bulunan ilgili raporlamaları iş süreçleri doğrultusunda yapmak.

İhale yapmak

Maliyet muhasebesi yapmak

Kontrollük binası, teknik personel ofisleri, işçi koğuşları, revir ve diğer şirket ofislerinin tüm tedarik ve temizlik işlerinin yaptırılarak düzenli günlük kontrollerin yapılmasının sağlanması.