Satın Alma Uzman Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Sarıyer)
  • Seramik - Porselen
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Hitit Seramik San. ve Tic. A.Ş. 17 Ekim 1989 tarihinde Seramik Yer ve Duvar Karosu üretimi amacıyla kurulan Hitit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. faaliyetine Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 450.000 m2 arazisi üzerinde faaliyetine başlamıştır. 2000‘li yıllara gelindiğinde yurtiçi ve yurtdışı pazarların Hitit Seramik ürünleri, markası ve kalitesine duydukları güven ve yoğun talepleri karşısında, kapasite ve ürün çeşidi artırımına ihtiyaç duyularak 2004 yılında yeni yatırımlar için karar verilmiş, süratle çalışmalara başlanmıştır.

Yeni yatırımlarının da gücüyle Hitit Seramik bugün bir üretim tesisi içerisinde en fazla ebat ve çeşitte kaplama malzemesi üretimi yapabilen dünyanın nadir üretim tesislerinden biri olmuştur.

Daima en yeniyi ve en iyiyi üreterek sunmayı hedefleyen Hitit Seramik‘in bu hedeflerine ulaşması; kullanıcı ihtiyacının doğru belirlenmesi, sürekli değişim gösteren bu ihtiyaçlara cevap verilmesi için yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar yakalanması, bünyesinde kendisi ile rekabet eden bir yapı oluşturulması, tüm yatırımlarda titiz ve ileriye dönük araştırmalar yapılması, doğru teknoloji ve makinelerin seçilmesi, büyük mali kaynaklar ayırması ve yorucu ama zevkli çalışmalar ile mümkün olmuştur. Bu çalışmalar sayesinde Hitit Seramik‘in temel amacı olan; kaliteli ürün ve üstün hizmet sunumu ile sınırsız müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

İstanbul Genel Müdürlük Ofisimizde görevlendirilmek üzere " Satın Alma Uzman Yardımcısı " arayışımız bulunmaktadır.

GENEL NİTELİKLER

· Üniversitelerin İlgili Mühendislik ve / Veya İşletme, İktisat veya Maliye bölümlerinden mezun,

· Satın Alma konusunda minimum 2 yıl tecrübeli,

· Sipariş iletme, sipariş takip, teklif toplama, sözleşme hazırlama, tedarikçi performans ve fiyat analizi konularında yeterli tecrübeye sahip,

· İyi derecede MS Office programları kullanabilen,

· Takip yönü ve planlama ve organize etme yeteneği güçlü,

· ERP Satın alma modülleri kullanımı konusunda tecrübeli, ( Tercihen Netsis)

İŞ TANIMI

· Kurumun prosedür ve hedeflerine uygun olarak satın alma faaliyetlerini, süreçlerini takip edilmesini sağlamak,

· İlgili birimlerden gelen satın alma taleplerinin doğru şekilde analiz etmek, değerlendirmek ve onaylı tedarikçilerden temin edilmesini sağlamak,

· Satın alma şartnamelerine ve prodesürlerine uygun olarak satın alma işlemlerini gerçekleştirmek,

· Termin gerçekleşme durumunu takipte tutarak performans analizi yapmak,

· Tedarikçilerin değerlendirmesini yapmak, performansını ölçmek, raporlamak ve dosyalama yapmak,

· Satın alma bölüm raporlarını hazırlamak,