Satın Alma Uzman Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Güngören)
  • Tekstil

GENEL NİTELİKLER

- Müşterilerle olan ilişkilerin sorunsuz olması ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ile satın almaya gelen taleplerin zamanında sisteme doğru ve gecikmesiz girilmesini sağlar. Satın alması öncelikli olan siparişleri satın alır, şikayet çözümüne yardımcı olur.

- Satın alınan malzemenin verilen termin planı dahilinde hazır olup en uygun zamanda yüklemeye hazır hale getirilmesi amacı ile firmalarla iletişime geçerek verilen termine uyulup uyulmadığını kontrol eder.

- Satın alınan malzemelerin ödemelerinin hatasız yapılması amacı ile satıcı firma ödemelerinin anlaşılan vade ve şartlarda yapılmasını organize eder, ödemeleri kontrol eder.

- Sözleşmede prosedür gereği eksik bilgiler var ise bu bilgilerin tanımlanması için kontrol yapar. Satıcı firmaların sözleşmeye ve teklife uygunluğunu saptar, mutabakat yapar.

- Satıcı faturalarının ödenip ödenmediğinin takibini yaparak, çıkan sorunları çözüme kavuşturmak

- Satın alma departmanına ait tüm operasyon işlemlerini yürütür, organize eder, çıkacak problemlerin çözülmesi için gerekli sistem değişikliklerini yapar.

- Satın alma sözleşmesindeki vade, fiyat ve kur bilgilerine uymayan faturalara ait fiyat ve kur farkını tespit eder, ilgili faturanın düzenlenmesi için gerekli bilgilerin muhasebe departmanına ulaştırılmasının sağlar.

- Üniversitelerin Tekstil, Endüstri, Makine ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun.

- Takım çalışmasına uygun.

- Yeniliklere açık ve kolay uyum sağlayabilen.

- Analitik düşünce yapısına sahip.

- Sorumluluk alabilen.

- Çözüm odaklı düşünen.

- Zamanını verimli kullanabilen.

- Raporlama yapabilen.

- Ofis programlarına hakim.

- Tercihen herhangi bir ERP programı tecrübesi olan.

- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamla