Satın Alma ve İdari İşler Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir
  • Kimya

GENEL NİTELİKLER

-Yüksekokul ya da Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

-Şirketlerin Satın Alma ve İdari İşler süreçlerinde 3 – 4 yıllık tecrübe sahibi,

-Tercihen İngilizce bilen,

-İzmir’de ikamet eden

-Aktif araç kullanabilen,

-Seyahat engeli bulunmayan,

-Organizasyon ve planlama konularında etkin,

-İletişimi ve İlişki yönetimi kuvvetli, araştırmacı, analitik düşünebilen,

-İş takibi, problem çözme, sonuç odaklılık gibi konularda yetkinlik sahibi,

-Ms office ve raporlama tekniklerine hakim,

-Tercihen SAP Business One programı iyi derecede kullanabilen.

İŞ TANIMI

Merkezi İstanbul ‘da bulunan Satın Alma ve İdari İşler süreçleri ile ilgili İzmir’deki tüm çalışmaların yürütülmesi ve takibinin yapılması.

· Satın Alma prosedürlerine uygun olarak ve Merkez Satın Alma ve İdari İşler Yöneticisi ile koordineli bir şekilde İzmir için;

-Makine, teçhizat, ekipman, yedek parça ve iç piyasadan alınan yarı mamul ve ham maddelerin satın alımlarının organize edilmesi ve gerçekleştirilmesinin sağlanması,

-Bina, makine, teçhizat, personel için ortaya çıkan ihtiyaçlarla ilgili gerekli çalışmaların yapılması ve temininin sağlanması,

-Satın alınan mal ve hizmetlere ilişkin faturaların kontrolü, ilgili birimlere teslimi ve ödemesinin takibi, Tedarikçi seçme/değerlendirme süreçlerinin yürütülmesi.

· Tedarikçiler ile ilgili her türlü konuda iletişimin sağlanması, kendisinden istenilen raporların eksiksiz ve zamanında sunulması.

- Fabrika ile ilgili her türlü bakım onarım faaliyetlerinin koordine edilmesi, gerçekleştirilmesinin sağlanması ve takibi.

· Gerektiğinde resmi ve özel kurumlardaki iş ve işlemlerin takibi.

· İnsan Kaynakları ve İdari İşler departmanı ile koordineli bir şekilde, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili tüm süreçlerin planlanması ve yürütülmesinin sağlanması. İSG ile ilgili gerekli tüm çalışmaların gerçekleştirilmesi, takibi ve raporlanması.