Satış Danışmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara, Antalya, Aydın(Kuşadası), İstanbul(Avr.), İzmir, Trabzon, İstanbul(Asya)
  • Ev Mobilyaları

GENEL NİTELİKLER

Biz Kimiz?

Kurulduğu 1974 yılından bu yana Yatak ve Uyku Ürünlerinde beklentilerin ötesinde yeni standartlar oluşturarak daha konforlu ve kaliteli bir uyku deneyimi sunmayı hedefleyen Yatsan, Türkiye’de yatak ve uyku ürünleri sektörünün en bilinen markası.

İzmir’de 60.000 metrekare alana kurulu üretim merkezi ve günde 1000 adet yatak ve 2000 parça yatak odası mobilyası üretme kapasitesine sahip olan Yatsan, yatak sektöründe ihracat rekortmeni olma kimliğiyle üretiminin yüzde 75’ini 50 ülkeye ihraç ediyor.

Türkiye içerisinde 90’ı aşkın özel konsept satış noktası ile Türkiye’deki tek, çok markalı uyku zincirine sahip yatak firmasıdır.

Otellere yönelik kurumsal yatak satışı Yatsan’ın önemli faaliyet alanlarından bir tanesidir. Gerek uluslararası zincirlerin gerekse Türkiye’nin büyük otel markalarının Pazar lideri tedarikçisi durumundadır. Hilton gibi büyük otel zincirlerin tüm Avrupa’da yatak tedarikçisi konumundadır.

Yatsan; Tempur (Dünyanın en çok satan üst segment yatak markası) gibi sektör liderlerinin Türkiye ana distribütörü, Sealy (ABD’nin en çok satan yatak markası), Serta (ABD’nin en çok satan ikinci yatak markası) ve King Koil gibi köklü dünya markalarının Avrupa’da 20’den fazla ülke için lisanslı üreticisi ve dağıtıcısı konumundadır. Ürün portföyünün gücü sayesinde Yatsan Avrupa’daki Premium yatak ve ev perakendecileri ile çalışmaktadır, orta ve üst segment ürün portföyü ile katma değerli bir ihracat profiline sahiptir. Kilogram başına yaklaşık 6 dolarlık ihracat fiyatıyla Türkiye ortalamasının 3 katına yakın bir seviyededir.

Bunları Neden Anlattık?

Önce seni sanal mağazamızdaki ürünlere bir göz atmaya davet edelim.

İncelediysen göreceksin ki; biz yaptığımız işlerde kaliteyi her şeyin önüne alıyoruz.

Çalışma arkadaşlarımızın da aynı kalite bilinciyle hareket etmesi beklentisindeyiz.


Bu ihtiyacımızı,


  • 4 Yıllık Üniversite mezunu,
  • İngilizce bilen,
  • Perakende sektörünün gelir ve kariyer olanaklarının ne kadar geniş olabileceği hakkında fikri olan, ya da en azından “prim” sistemini duymuş,
  • Kendi kariyer konuları ile ilgili hırslı,
  • Bizim vereceğimiz çok çeşitli teknik ve kişisel gelişim eğitimlerinden fayda sağlayacak kadar bilinçli

Satış Danışmanları ile karşılayabiliriz.

Bu özellikler sende varsa; üstelik kurumsal bir kariyer de peşindeysen, başvurunu incelemeye hazır bir ekip, ekranın diğer tarafında bekliyor.

Görev Tanımı


Bize nasıl mı destek vereceksin?

Ürünlerimizi çok iyi tanıyarak. İşini ciddiye alarak. Müşterilerimizi doğru ürüne yönlendirerek, standart bir Satış Danışmanının ötesinde bir Uyku Danışmanı olarak…