Satış Danışmanı - Bağdat Caddesi & Nişantaşı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Wish Store
  • İstanbul(Avr.)(Şişli), İstanbul(Asya)(Kadıköy)
  • Perakende

GENEL NİTELİKLER

Bağdat Caddesi ve Nişantaşı şubelerimizde çalışmak üzere


- Yabancı müşterilere satış yapabilecek düzeyde ingilizceye ve doğru yerde olduğuna inandığında satış rekorları kırabilecek özgüvene sahip

- Sektör ortalamasının üzerinde maaş ve satış primi alacak

"Süper Vardiya" prensibiyle çalışacak satış danışmanları aramaktayız.

Peki nedir bu Süper Vardiya ? Anlatalım.

Ama önce sektörün mevcut durumuna bir göz atalım.


Türkiye'de Perakende sektöründe 2.5 milyondan fazla insan çalışıyor. Tüketici olarak sokağa çıktığımız her gün sektörden birileriyle iletişimde oluyoruz. Geçtiğimiz yıl yapılan Çalışan Memnuniyet Anketi raporuna göre sektörde çalışanların çoğunluğu işinden memnun değil, kimsenin yüzü gülmüyor, herkes mutsuz, depresyonda!


10 yıldır Nişantaşı'nda 4 yıldır Bağdat Caddesi şubemizde her gün yüzlerce müşteri ile işimiz gereği iletişim kuruyoruz. Emin olduğumuz bir şey var; eğer pozitif olursak dünyayı değiştiremiyoruz ama anlık dünyamızı yani mağaza içerisindeki atmosferi güler yüzümüzle değiştirebiliyoruz.


Gün içerisinde satış danışmanı rolünün gerekliliği olan sıcak satışın yanı sıra perakende mağazacılık dinamiklerinde var olan uçtan uca tüm operasyonel işlemleri (e-ticaret kargo işlemleri, ürün transferleri, mağaza temizliği&düzen ve tertibi, kasa işlemleri vb) estetik kaygı ve dikkatin yanı sıra pozitif enerjiyle yapabilecek ekip üyesi arkadaşlar arıyoruz.


Gelelim "Süper Vardiya" nın detaylarına:


Biz Süper Vardiya'da haftanın 2 günü 09:00-21:00 saatleri arasında tam focus işimize odaklı çalışıyoruz, uzun saatler çalıştığımız için yoruluyoruz ve ardından 2 gün dinleniyoruz. Sonra tekrar dinlenmiş bedenimizle tam moral ve motivasyonla işimize gidiyoruz. Böylece ay boyunca yalnızca 15 gün çalışıyoruz, ama tam maaş alıyoruz, dahası geriye kalan 15 gün de bize kalıyor. Bize kalan zamanda kursa gidebiliyoruz, hobilerimizle ilgilenebiliyoruz, tez yazabiliyoruz, özetle boş zamanda ne istersek onu yapabilecek vakti bulabiliyoruz. İşte biz buna Süper Vardiya diyoruz. Literatürde muhtemelen böyle bir terim yok, biz uydurduk ve çok sevdik!


Çinli filozof Konfiçyüs "Sevdiğiniz işi yapın, ömür boyu çalışmak zorunda kalmazsınız" demiş.


Biz Wish Store'da işimizi aşkla yapıyoruz. Pazartesi ya da hafta sonu sendromlarımız yok. İşimize giderken ayaklarımız geri geri gitmez, emeğimizin, çabamızın ve gerçek güler yüzümüzün hem maddi hem manevi karşılığını alıyoruz.


Tecrübe aramıyoruz ; tshirt katlamak, kasada işlem almak, toz almak, kepenk açmak sonradan öğrenilebilir şeyler. Sonradan edinilemeyen en değerli şeyi arıyoruz; pozitif enerji. Eğer enerjinize güveniyorsanız, insan ilişkileriniz kuvvetliyse o halde aradığımız satış danışmanı siz olabilirsiniz.


Mağazalarımızı ziyaret edin, internet sitemizi, instagram profilimizi ürün gamımızı inceleyin, varlığınızla katma değer yaratacağınıza inanıyorsanız işinizi bırakıp gelin, biz en iyiyi arıyoruz, gerekirse ihbar sürenizi bekleriz.


Ezcümle ; görevini ve mağazasını sahiplenecek, yorulduğunda dinlenebilecek, özlük hakları yenmeyecek, keyifli bir ortamda, bilinen ve beğenilen bir mağazada çalışmak isteyen adayların başvurularını sabırsızlıkla bekliyoruz.