Satış Destek Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa
  • Hizmet , Danışmanlık

GENEL NİTELİKLER

Satış Destek Uzmanı Genel Nitelikler;

En az 1 yıl süre ile özel sektör firmalarından randevu alma tecrübesi olan,

İkna kabiliyeti yüksek, diksiyonu düzgün

Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş,

İletişim becerileri yüksek,

Telefonda akıcı olarak konuşabilen,

Takım çalışmasına uyumlu,

Tercihen üniversite mezunu,

Hizmet sektöründe çalışmış,

Tercihen araç kullanabilen,

Tercihen yazışma dili ve ofis görevlerine de yatkın olan,


İŞ TANIMI
2004 yılında kurulan Bilen Patent, yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere; marka, patent, endüstriyel tasarım, alan adı ve telif haklarına ilişkin araştırmadan tescile, rakip-teknoloji takibinden mahkeme nezdinde temsile kadar çok geniş bir alanda hizmet veren profesyonel bir vekillik firmasıdır.
50 kişiyi aşan ekibimizde, bazıları Türkiye’nin tanınan profesyonellerinden olan mühendis patent vekilleri, marka vekilleri ve hukukçular bulunmaktadır. Bilen Patent olarak, tecrübeli uzman kadromuzla, İstanbul ve Bursa ofislerimiz üzerinden bazıları Türkiye’nin en bilinen markalarından olan 3000’den fazla firmaya danışmanlık yapıyor olmaktan büyük gurur duymaktayız.
İkinici markamız olan UNIVATION® İnovasyon danışmanlığı sayesinde yaratıcı problem çözme teknikleri ile patentlenmiş ürün ve süreçler devlet desteklerinden faydalandırılıyor. Proje kültürü firmaların en önemli kazanımlarından birisine dönüşüyor.
Pek çok firma Ar-Ge birimlerine sahiptir. Ancak bu birimler firma içerisinde öz sermaye ile ciddi bütçelere sahip olamadan kaybolmaktadırlar. Univation, firmaların Ar-Ge birimlerini devlet destekli Ar-Ge Merkezlerine dönüştürmekte ve Ar-Ge merkezlerinin de idamesinde can damarı olan, finansal entegrasyon, teknik danışmanlık ve sınai mülkiyet sistemleri gibi konularda moderatörlük yapmaktadır. Univation, TÜBİTAK-Teydeb Ar-Ge hibeleri gibi projelerde, firmalara üst seviyede bir hibe almalarını sağlamakta ayrıca daha da önemlisi sürdürülebilir bir proje sistemi kurulmasında öncülük etmektedir.
Bilen Patent ve Univation, geliştirdiği iş modeli ile kendi alanında Türkiye’de şu an için ilk ve tektir.
Her iki markamızın hizmetlerini müşteri ve müşteri adaylarımıza sunabilecek satış destek uzmanı olabilecek adaylar aranmaktadır.