Satış Destek ve Pazarlama Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Konya(Selçuklu)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler

GENEL NİTELİKLER

Dünya’nın önde gelen VİNÇ markalarından biri olan şirketimizin, YURTDIŞI SATIŞ bölümünde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip adaylar aramaktayız.


Tercihen Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun,

İyi seviyede İNGİLİZCE bilen,

MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,

Dijital Pazarlama konusunda deneyimli,

İş takibi, organizasyon ve planlama becerisi yüksek,

Seyahat engeli olmayan,

Yurtdışı fuar deneyimi olan,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

Konya’da ikamet eden veya edebilecek.


KISA İŞ TANIMI

Yurtdışı satış ekibine destek verebilecek,

Pazarın analiz edilmesi, marka imajının yönetilmesi ve marka bilinirliğinin artırılması yönünde çalışmalarda bulunmak, pazarlama planının hazırlanması ve uygulanması faaliyetlerini yürütmek.

Kurum tanıtım stratejisini ve kullanılacak kaynakları belirlemek.

HİDROKON markasını (basılı, görsel ve sanal) hedef kitlelere tanıtmak. Tanıtım ve benzeri faaliyetler için ihtiyaç duyulan basılı, yazılı ve görsel medya hazırlıklarını gerçekleştirmek, materyalleri hazırlayacak taraflar ile ilişkileri yürütmek.

Uygun durumlarda, reklam ve promosyon aktivitelerinde bulunmak. Promosyon stratejisini belirlemek. Strateji doğrultusunda promosyon malzemelerini hazır hale getirmek ve dağıtımlarını koordine etmek.

Sanal ve sosyal medya hesaplarını yönetmek. Standart ve kurumsal bir imaj çizilmesi için gerekli çalışmaları yapmak gerekirse, profesyonel 3. taraflardan destek almak.

Ulusal ve Uluslararası fuarları takip etmek, tanıtım için kritik olan fuarlara katılım onayı sonrasında, gerekli hazırlıkları gerçekleştirmek.